6pcs Automobilių Scratch Remover Audinio Dažai Įbrėžimams Šalinimo Automobilių Scratch Repair Kit Remontas Automobilių Šviesos Dažų Įbrėžimų Valiklis

0 Reitingai
€2.45 €4.09

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

Tinka visų spalvų: šiais nulio šalinimo medžiaga yra tinkamas visoms transporto priemonėms, pavyzdžiui, Visureigius, sunkvežimius, motorbinkes, dviračiai.Greitai remonto poveikis oksidai ant automobilio paviršiaus, apsaugo dažus-tai ilgalaikio metu.

Prekės dydis: 20cmx10cm(L x W)

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Lengva naudoti: 1.išvalyti ir nusausinti paviršių nešvarių rajone prieš taikant audiniu;2.dėvėti valymo pirštinės, nuvalykite įbrėžimų ir purvo, su audiniu.

Specifikacija:

Spalva: pilka

Produkto pavadinimas: Automobilių Scratch Remover Įrankis

Platus: tai daugiafunkcinė scratch remover medžiaga yra veiksmingas remontas, automobilio įbrėžimų, vandens dėmių, rūdžių dėmės, koloidų, oksidacijos ir kitų teršalų, taip pat apsaugoti automobilio dažų paviršiaus ir atkurti savo blizgesį!

Grynasis svoris: 38g

Pakavimo sąrašas

Dizainas: ši medžiaga yra pagaminti iš kokybiškų nukenksminimo formulė su poliesterio pluošto, kad nebus pažeisti automobilių apdailos medžiagų, netoksiškas ir ne korozinis,plaunamas ir daugkartinio naudojimo.

6 x Universalus Automobilių Valymo Dažų Restauratorius Šluostės

sku: m63074

Medžiagos Tipas Poliesteris
Feature1 Automobilių Dažų Įbrėžimų Remontas Medžiaga
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Kempinės, Šluostės & Šepetėliai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…