10/30/50/100/300ml Automobilių chromuotas Atkurti Rūdžių Valiklis Atnaujinimas Agentas Auto Metalinių Paviršių Priežiūros Cleaner Spray

3 Reitingai
€3.94 €8.05

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3. Atsargumo priemonės: Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.Jei jis patenka į akis, prašome jį praplauti dideliu kiekiu vandens.Nemaišykite su kitomis valymo priemonių, taip, kad nedarytų įtakos naudojimo poveikį.Prieš naudojant jį, išbandyti nedideliame plote, siekiant išvengti korozijos, kai kurie electroplated dalys.Už giliai paveikta electroplated dalys, rekomenduojama naudoti fantastinis xml prekės sapphire metalo poliravimo vaškas.

Produkto Aprašymas:

2. Kaip naudoti: Ji gali pašalinti rūdis, vandens rūdijimo, oksidacijos dėmes ir kitas dėmes ant chromuotas paviršius, pvz., automobilių, logotipai, automobilių langų ryškios juostelės, centre, tinklų, electroplated prietaiso paviršių, ir aliuminio lydinių paviršių.

1. Po paviršius nuvalomas, purškimo šis purškalas chromuotas paviršius, pvz., automobilių, logotipai, automobilių langų ryškios juostelės, grotelės ir kt.Po purškimo, tiesiog nuvalykite objektų švariu rankšluosčiu.

sku: m63408

Žymos: Automobilis

Prekės Tomas 10/30/50/100/300ml
Modelio Pavadinimas Automobilis "Chrome" Metalo Paviršių, Padengtą Atkurti Rūdžių Valiklis Atnaujinimas Ag
Specialios Funkcijos Automobilio Paviršių Nuo Rūdžių Valiklis Atnaujinimas Agentas
Medžiagos Tipas ABS
Prekės Pavadinimas GRTWWH
Elemento Tipas Dažai Siurblys
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

avatar

Aš ne rekomenduoju. Pardavėjas trunka ilgą laiką į laivą. Negavau, tai dar. Jie parduoda ir mėnesius praeiti ir ji neatvyksta. Šie žmonės mano, kad mokama už produktą, mes galime laukti amžinai ją priimti.

avatar

Nieko nedaro. Pinigų švaistymas. Dont pirkti.

avatar

PUIKUS

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…