12V Aukšto Slėgio Vandens Pistoletas Elektrinis Valymo Prietaisas Nešiojamų Purškimo Cleaner Automobilių Plovimo Priežiūros Auto Valymo Priemonės

0 Reitingai
€204.86 €499.67

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Korpuso Medžiaga: ABS

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Įtampa: 12V

Bendras slėgis: 0.4-0.5 MPA

Kalibro dydis, baltas vamzdelis: apytiksl. 8cm/3.1 colių

1 x Maitinimo kabelis

Antgalio Medžiaga: ABS

Ilgis oranžinis vamzdis: 6m/19.7 kojų maždaug

5. Mažas Energijos Suvartojimas: Nešiojamų cleaner spray yra skirtas mažas energijos suvartojimas ir ilgą tarnavimo laiką, mažinant energijos suvartojimą bei išplėsti produkto gyvavimo.Šis projektas suteikia klientams geresnė patirtis naudojant produktą, o sumažinti techninės priežiūros išlaidas.

Gaminio dydis: 17 x 9,8 cm/6.7 x 3.9 coliai

Ypatybė:

Didžiausias srautas: 4L/min

Rankenos Tipas: Piršto Tipas

Maitinimo šaltinis: 12V

Vandens Purškimo Tipas: Vandens Stulpelio

Specifikacija:

1. Universalus Naudojimas: automobilių plovimo įrenginį galima naudoti ne tik kaip plovimo pistoletas, bet ir sodo laistymo, žemės ūkio drėkinimo, namų ūkio valymo ir daug kitos paskirties.Šis dizainas gali patenkinti jūsų poreikius įvairiais būdais, todėl pirkti šį produktą dar labiau praktinė.

Baltas vamzdelis: apytiksl. 1m/3.28 kojų

Su Vandens Vamzdžiai: Taip

2. Įvairios Programos: Aukšto Slėgio vandens pistoletas gali būti naudojamas įvairiose srityse, įskaitant sodas, laistymas, žemės ūkio drėkinimo, automobilių plovimo, namų ūkio valymo ir daug daugiau.Šis dizainas gali patenkinti jūsų įvairius poreikius ir yra universalus įrankis.

Pastaba:

4. 12V DC Maitinimo šaltinis: automobilių plovykla cleaner yra suprojektuoti su DC 12V maitinimo šaltinis ir gali būti naudojamas tiesiogiai į automobilį, kuris yra labai patogu ir praktiška.Ši konstrukcija leidžia jį naudoti lauko sąlygomis, gerinti praktiškumas produktas, nors yra saugūs ir patikimi.

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Srovė: apytiksl. 5-6A

2vnt x Nuorodą Vamzdis

Sąsaja Medžiaga: ABS

1 x Vandens Pistoletas

3. Įrengta Slėgio Jungiklis: siurblys Nešiojamų skalbimo mašina įrengtas slėgio jungiklis, kuris automatiškai atjungia energijos, kai jungiklis ant išvado vamzdis yra uždarytas.Šio projekto taupo elektros energiją ir padidina tarnavimo laiką.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

12V Valymo Įrenginio Aukšto Slėgio Nešiojamų Purškimo Švaresnis Auto Laistymo Pistoletas Automobilių Plovimo Priežiūros Auto Valymo Priemonės

1 x Vandens Siurblys

Didžiausias slėgis: 0.68 Mpa

sku: m110771

Vandens Purškimo Tipas Vandens Storymėje
Antgalio Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Rankenos Tipas Pirštu Tipas
Su Vandens Vamzdžiai Taip
Korpuso Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Kilmės Žemyninė Kinija
Sąsaja Medžiaga Inžinerijos Plastiko

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…