Priekabos elektros Instaliacijos 7 Būdu Priekabos Jungtis Corrosionproof už USCAR Plug Transporto priemonės

0 Reitingai
€19.12 €34.15

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2. [Atsparus oro sąlygoms] Tai du būdu priekabos pajungimo kištukas yra skirtas ilgiau nei poveikio elementai.7-pin kištukas turi spyruoklinius dulkių dangtelį, kuris saugo ryšio taškus sausas ir apsaugotas, kai jo nenaudojate.

6 x Veržlė

Medžiaga: Plastikas

Savybės: 1. [Universalus dizainas] Šis dvigubas lizdo jungtis yra puikus atnaujinimas įvairių transporto priemonių su USCAR kištuką.Nustatyta, du standartinius priekabos pajungimo rozetės, 4‑way plokščias kištukas ir 7‑būdas RV apvalus kištukas, todėl universalus vilkimo funkcijos.

3 x Laikiklis

4. [Konkretūs USCAR] Ši priekaba laidynas yra skirtos specialios transporto priemonės su pramonės standarto USCAR kištuką.

2 x Varžtai

3. [Patikimas ryšys] Šios priekabos pajungimo kištukai gali įterpti į esamus transporto priemonės elektros, naudojant gamykloje USCAR kištuką.Sujungti galiniai žibintai, stabdžių žibintai, posūkių žibintai, atbulinės eigos žibintai, elektra priekabos stabdžiai, ir pagalbiniai galios.

Paketų Sąrašo:

Priekabos elektros Instaliacijos 7 Būdu Priekabos Jungtis Corrosionproof už USCAR Plug Transporto priemonės

Kaip naudoti: produktas gali būti naudojamas, kai prijungtas prie priekabos.

5. [Tvirtos konstrukcijos] Už ilgalaikį naudojimą ir patikimą ryšį, būsto šios dual 7-pin ir 4-pin priekabos pajungimo kištukas yra pagamintas iš tvirtos juodos plastmasės, kad niekada rūdžių arba naikina.

1 x Priekaba Jungtis

Elemento Tipas: Priekaba Jungtis

6 x Sraigtiniai Siurbliai

Specifikacija:

sku: m113289

Žymos: priekabos jungties corrosionproof

Prekės Pavadinimas ESTINK
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…