Langų Grandiklis Universalus Stiklo Grandiklis, Langai Su Skyle Lipdukas Valiklis Automobilio Langą, Švaresnis Lango Valytuvas Dušo Stiklo

0 Reitingai
€4.06 €8.14

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3.Patogu Naudoti: Tiesiog naudoti keletą servetėlės pridėti vandens ir ploviklio į silikoninis valytuvas lengvai pašalinti muilo likučius nuo dulkių.Jis yra patogus ir tylus, kad saugo viršelio sausas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

Stiklo Grandiklis *1

4.Patogus Rezervuoti: Automobilių valytuvas gali būti laikomi ant savo vonios kablys, jei ne naudoti ir patogu nešiotis ir saugoti, taupyti daugiau vietos jums.

Silikono lango valytuvas yra ergonomiškai suprojektuoti, 7.5 ilgą rankeną.

1.Pasirinkta Medžiaga: Pagaminta iš patvarių ir saugių gumos ir pp rankena, stiklo grandiklis yra minkštas, patikimas, dilimui, korozijai atsparus, ir ne lengva sugadinti.

Naudojimas: Ne tik dėl stiklo valymo, bet taip pat už stiklo sienos, rūkas vonios kambario durys, dušo sienos, Langai ir stiklai, marmuro stalviršiai ir kriauklės, taip pat veidrodžius ir plyteles ar bet kurioje kitoje vietoje, jums gali tekti valyti.

Tiesiog įpilkite vandens ir ploviklio ant servetėlės lengvai pašalinti muilo likučių.

Produktų Sąrašas:

Pastaba:

5.Platus Scena: Langų grandiklis tinka plokšti arba banguotas danga, dušas, stiklo durų, langų valymas, plytelės, veidrodžiai, vonios, virtuvės, deniai ir terasos.

Dydis: 7.5x6in

Medžiaga: Gumos ir pp rankena

2.Ergonomiškai Sukurta: Silikono lango valytuvas su ergonomiška 7.5 ilgai rankena gali laikytis tvirtai butas danga, leidžianti bet likučius ir vandens dėmes galima pašalinti greitai ir efektyviai.

Techniniai duomenys:

Aprašymai:

Bet likučius ir vandens dėmes nuo lygių apima būti greitai ir veiksmingai pašalinami.{225/500}

Kaip naudoti: Tiesiog įpilkite vandens ir švaresnis paviršiaus ir nuvalykite su keliais servetėlės lengvai pašalinti muilo likučius, nelaša ir masto, bet nepalieka pėdsakų

Dėl skirtumu, rankinis matavimas, prašome leisti dydžio skirtumas 1-2cm.

Spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai.

sku: m74840

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…