Nešiojamų ledo Grandiklis, Lygaus Paviršiaus, Ledo Šalinimo Įrankį, Universalus Sniego Kastuvas už Lango Automobilių Šaldytuvas

0 Reitingai
€0.40 €0.73

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Patogi Rankena: Tai ledo ir sniego grandymo kastuvas yra ergonomiško dizaino, patogus paimti, neslidžios ir darbo taupymą, su kištukiniais padidėjo sklandžiai ant paviršiaus galima lengvai pašalinti sniego ar ledo be braižymo stiklo ar automobilio dažų.

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

Nerūdijančio Plieno: 18cm/7.09 colių

Daugiafunkcinis Automobilinis Sniego Kastuvas: Tai sniego grandiklis, gali greitai pašalinti storą sniego ar ledo ant automobilio priekinio stiklo ir langų, ir gali būti naudojamas kaip sniego kastuvas, kuris yra labai praktiškas.

Komplektą Sudaro:

Medžiaga: automobilio priekinio stiklo ledo grandiklis, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir dėvėti, atsparus ilgalaikiam naudojimui.

1 Gabalas ledo Grandiklis Sniego Kastuvas

Lengva Nešti: Nedidelis nešiojamas ir lengvas, tai automobilinis sniego kastuvas prekinis, galinis stiklo apsaugos nuo apledėjimo priemonė yra lengva nešiotis ar laikyti savo kamieno, erdvės taupymo.

PP M: 32cm/12.60 colių

Aprašymas:

Naudojimas: Tinka sniego pašalinimo ir atšildymo automobiliai, transporto priemonės, sunkvežimiai, šaldytuvai, stiklo durys ir langai, ir t.t.

PP su Teptuku: 31.5 cm/colių 12.40

P S: 28cm/11.02 colių

Pastaba:

Specifikacija:

sku: m89874

Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Ledo Grandiklis
Medžiagos Tipas pp
Prekės Pavadinimas SONONIA

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…