Sodo Priešgaisrinės Žarnos Stiliaus Antgalis Nozzel Galingas Didelis Purškimo

0 Reitingai
€10.76 €18.56

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dizainas:Inžinerijos išvengti riešo ir rankos nuovargio.Minkštas komfortas važiuojant šlapia danga apsaugo nuo praslydimo.Nėra sukelti traukti, ir jis pakankamai mažas, kad tilptų patogiai ant jūsų rankų.

spalva:Juoda

Pastaba: Šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Premium Antgalis: Priešgaisrinės žarnos antgalis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, be jokių plastikinių dalių sulaužyti arba susidėvi.Garantuoja ne, ištekėti.Mėgautis daugelio metų rūpesčių serviceErgonomic.

1 * antgalis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Reguliuojamas Purškimo Modelis: Taip

Reguliuojamas Kontrolės Srautas: Jums visiškai kontroliuoti srauto modelį, iš pagonių kūgio jūsų sodo augalai, galingas didelės apimties jet purškalai savo automobilio plauti, jūs visada galite gauti teisę srauto modelį po ranka užduotis.

Multi-: Sausra suardymo didelio srauto antgalis yra puikus papildymas jūsų įrankis krūtinės.Jis Puikiai tinka laistyti veja & , elektra, skalbimo jūsų automobilis, drąsias jūsų denio, kiemo ir daug daugiau.

Pakuotės Turinys:

Rankena Rankena Medžiaga: Guma

Vandens Nuotėkio Kontrolė: Twist " Antgalio

Aukštos Tūris: Užtikrina iki 10 X tūrio nei kai kurių standartinių purkštukų, poveikio laiką ir duoda geresnių rezultatų.Puikus pasirinkimas Komerciniams ir Pramoniniams taikymams.

Vandens Įrengimas: 3/4inch-11.5 NH

Medžiaga:plastikas

sku: m114234

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…