100W Belaidžio ryšio Automobilių Plovimo Aukšto Slėgio 30/50Bar Automobilių Plovimo Vandens Pistoletas, Putų Generatorius, Vandens Pistoletas Purškimo Švaresnis Automobilio Plovimo Mašina

2 Reitingai
€30.98 €64.91

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Putų Generatorius 100W Daugiafunkcinis Automobilių Plovimo 4000mAh Įkraunamas Automobilių Plovimo Mašina su Li-ion Tešlą, Auto Namų Valymas

Ypatybė:

Sąsaja Medžiaga: Alloy

Produkto greitis: 20000 aps / min

Elektros dažnio srovė: 1A

Specifikacija:

Produkto maitinimo šaltinis: ličio baterija

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

1 x Greito jungimo Movos

Talpa: 13L

1. Bevielis Dizainas: šis nešiojamas aukšto slėgio plovimo įrenginys bevielis dizainas, kuris leidžia lengvai išspręsti kasdienius valymo problemų.Jums nebereikia nerimauti dėl vietos, elektros energijos tiekimas ir vandens šaltinis, nes jis gali būti perkeliamas laisvai bet kur ir suteikia galimybę užmegzti belaidį valymo bet kada, bet kur.

Didžiausias srautas: 4L/min

Nominalus slėgio diapazonas: kaip 2,5 MPa ≤25MPa

Taikymo sritis: automobilių plovimas, gėlių laistyti, purkšti, valyti

1 x Įkroviklis

4. Automatinis Perjungimas ir Pažangi Apsauga: belaidžio ryšio automobilių plovimo mašina turi kelis rinkinius protingas modulis branduolių užtikrinti stabilią, veiksmingą ir ilgalaikį naudojimą, visos mašinos, ir taip pat turi penkis apsaugos funkcijas, tokias kaip antkainio, nuo viršsrovių, overdischarge, perkaitimo ir trumpojo jungimo, užtikrinti saugumą ir patikimumą, naudojimo metu.

Produkto galia: 100W

Vandens Purškimo Tipas: Vandens Stulpelio

Didžiausias slėgis: 30BAR

Pastaba:

1 x Vandens Pistoletas

5. 10 Metų tarnavimo laikas ir 5m Pratęstas Žarna: nešiojamų cleaner spray yra įrengta su gryno vario variklį ir keturių cilindrų slėgio 14 stūmoklį siurblys, kuris suteikia galingos energijos.Tai reiškia, kad galite jį naudoti įvairias valymo darbus, ir jis turi ilgą tarnavimo laiką iki dešimties metų.Įkraunamąją automobilių plovimo mašina yra įrengta 5 metrų pratęsimo žarna ir tinka platų valymo scenarijus.Ji taip pat yra visas puses nuo sprogimo apsaugotą izoliuotas ir dizainas, kuris veiksmingai izoliuoja nuo karšto ir šalto temperatūrą ir taip geriau apsaugo vartotoją.

Ilgio vandens žarna: 5m

Maks.vandens įleidimo temperatūra: 50 laipsnių

Korpuso Medžiaga: ABS

3. Galingas Smūgis ir Daugiafunkcinis Antgalis: Tai aukšto spaudimo automobilio plovimo įrenginys yra galingas smūgis su įvairiomis 7-10 metrų ir įrengtas daugiafunkcinis antgalis lengvai vandens tipo keitimas.Ji valo nešvarumus, greitai, tačiau prašome rūpintis ne tikslas aukšto slėgio vandens žmogaus organizmui.

1 x 5m Žarna

Dydis: 240 x 220 x 130mm/9.4 x 8,7 x 5.1 colių

Baterijos talpa: 4000 mAh

Spalva: Juoda

1 x Ličio Baterija

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Su Vandens Vamzdžiai: Taip

Produktą įtampa: 36V

2. Didelės Talpos Ličio Baterija: belaidžio ryšio automobilių plovimo pistoletas yra įrengta didelės talpos ličio akumuliatorių, kuris suteikia ilgą gyvenimo trukmę ir 200 minučių į vieną mokestį.Ji taip pat turi nuimamą nešiojamų dizainas lengvą perkėlimo ir saugojimo.

1 x Kiaurasamtis

Aukšto slėgio siurblys ratai įėjimo galia:≤10KW

Purškimo eiga:7m

Rankenos Tipas: Palmių Tipas

2vnt X Antgalis

Antgalio Medžiaga: Alloy

1 x Puta Ąsotis

1 x Pratęsimo Baras

sku: m76821

Žymos: automobilių plovimo mašina, plovimo pistoletas

Korpuso Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Rankenos Tipas Palmių Tipas
Kilmės Žemyninė Kinija
Nešiojamas Aukšto Slėgio Plovimo Belaidžio Ryšio Automobilių Plovimo Pistoletas
Sąsaja Medžiaga Lydinys
Su Vandens Vamzdžiai Taip
Antgalio Medžiaga Lydinys
Prekės Pavadinimas VODOOL
Vandens Purškimo Tipas Vandens Storymėje

Klientų Q & A

avatar

Oh, nice.

avatar

Produkto nusipirkau galvas grįžta. Aš už tl 1125 savo klaidas 260 tl bus atimtas, aš nepasidaviau, jums bus išsiųstas trūksta pinigų pagal savo galva, nėra tokių bylų, siųsti produkto noriu arba grąžinti visus savo pinigus giliai

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…