4 1 Siurblys, Oro Kompresorius R600A 8800MAh Galia Banko Skaitmeninis Padangų Pripūtimo Oro Kompresorius Automobilių Motociklai, Dviračiai

0 Reitingai
€69.98 €104.45

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

dydis:Apytiksl. 150 x 129 x 37mm

Didelės Talpos Akumuliatorius: Su Ličio-Jonų Baterijos, šis nešiojamas Kompresorius yra pasirengusi padidinti dviratis, kamuolys ir pan.USB įkrovimo lizdas palaiko greito įkrovimo.

Pakuotės Turinys:

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Belaidis internetas ir Nešiojamieji: belaidis dizainas ir kompaktiškas mini dydžio, kad oro kompresorius, nešiojami ir lengvai valdyti su viena ranka.LCD ekranas rodo oro slėgį.Tinka pripučiamos, kai automobilių padangos yra nepakankamas ir Visiškai pripūstos dviračių ir motociklų padangos;

1 x Oro Siurblys rinkinys

Naudoti naktį: LED žibintai naudoti net naktį.

Daugiafunkcinis: Šis oro kompresoriai yra pateikiamas su antgaliu adapteriai.Tai galima išpūsti šalia padangos, taip pat kamuolys, oro čiužinių, žaislų.

spalva:Juoda

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga:ABS

Išpūsti Greitai ir Automatinis: elektrinis oro siurblys su 4 perjungiamos slėgio vienetų (PSI, BARAS, KPA, KG / CM2), todėl galite nustatyti, padangų slėgio, kaip tikėtasi.Kompresoriaus automatiškai išsijungia, kai nustatytas padangos slėgis yra pasiektas.

1 x Kinų ir anglų vadovas

sku: m100208

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…