10vnt Lauko Purvo, Sniego Grandinės visureigių Sunkvežimių, VISUREIGIŲ Automobilių Ratų Padangų Žiemą Ne slydimui, Atspari Trinčiai Mažiau Vibracijos ir Triukšmo

0 Reitingai
€9.56 €13.10

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės

Dėkojame už jūsų supratimą.

Techniniai Duomenys: Medžiaga:Nailonas

OOTDTY

Komplektą Sudaro: 10x Sniego Grandinės

Laminuotos sawtooth anti-slydimo modelius padidinti kontaktinio paviršiaus modelio ir pagerinti anti-slydimo rezultatus.Ne tą patį , padidėja atsparumas dilimui, išilginiai sawtooth modelius padidinti padangų vairo pasipriešinimą, ir užkirsti kelią sideslip.

pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Mažas kvadratas taško trinkeles, dilimui, padidinti sukibimą, geros ice-breaking slydimui, stiprus ledo laužymo.

Dydis:Apytiksl.2x86.5cm/0.78x34.05inches

Anti-slydimo Universalus Varantys Padangų Sukibimą neslidus Sniego Grandinės Kabelis, Diržas Žieminės Padangos Lauko Avarinio Grandinės Tvirtos 10x

Už Skirtumas yra paliktas tuščias padidinti gylis priešslydžio sistema groove, labai pagerinti našumą, padangų s drenažas ir sniego pašalinimas.Kartu su anti-slydimo nagai, ji gali veiksmingai žaisti ledo laužymo ir anti-slydimo funkcija.

Spalva:Oranžinė

Naujas nailono medžiaga yra naudojama liejimo, vieną kartą liejimo, sklandžiai ir sklandžiai, išvaizda, didelio stiprumo, geros kietumas, atsparumas korozijai, mažas atsparumas temperatūrai, jokios žalos padangos, geras poveikis, ir saugiau vairuoti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Anti-slydimo punkte yra nustatytas ant nugaros, kad tilptų padangų norėdami išvengti padangų stumdomas su sniego grandinės ir saugos koeficientas-didesnis.

sku: m57761

Elemento Plotis 2cm
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Sniego Grandinės
Elemento Ilgio 86.5cm
Medžiagos Tipas nailonas
Prekės Svoris 0.35kg

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…