24V Į 12V Converter Professional Trumpo Jungimo Apsauga, Aplinkos DC24V Į 12V Automobilio Įtampos Reduktorius Autobusų

0 Reitingai
€13.87 €20.71

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Elemento Tipas: 24V į 12V Skaičiuoklė

2. Apsaugos Įranga: 24V į 12V konverteris yra per srovės ir trumpo jungimo apsauga, taip pat žemos įtampos ir perkrovos apsauga, siekiant apsaugoti elektroninę įrangą.

Medžiaga: Metalas

Kaip naudoti: 24V Vielos Įėjimas:

24V Į 12V Converter Professional Trumpo Jungimo Apsauga, Aplinkos DC24V Į 12V Automobilio Įtampos Reduktorius Autobusų

Taikymo Sritis: Tinkamas autobusai, vidurio dydžio autobusai, vidutinių ir didelių sunkvežimių, automobilių muzikiniai centrai, LCD Televizoriai, walkie talkies ir stebėsenos sistemomis, kurios naudoja 24V maitinimo šaltinis

3. DC 12V Prietaisus: DC12V galios reguliatorius gali būti plačiai naudojamas visų rūšių elektros įrenginių, kurių įtampa yra DC 12V.

4. Lustų Gamybos: nuolatinės SROVĖS energijos keitiklis naudoja pažangiausias lustų gamybos, mažas dydis, lengvas, patogus valdymas, ir gali apsaugoti apygardos dideliu mastu.

5. Plačiai Naudojamas: automobilinis DC/DC maitinimo keitiklis yra plačiai naudojama nuotolinio valdymo ir duomenų perdavimo, kompiuterių ir biuro automatizavimo įrangą.

Raudonas laidas yra prijungtas prie ACC, tada ACC yra prijungtas prie automobilio 24V baterijos, juodas laidas yra prijungtas prie neigiamo elektrodo automobilių 24V baterija, ir geltonas laidas yra prijungtas prie teigiamo elektrodo automobilių 24V akumuliatoriaus. 12V Laido Galia: raudonas laidas yra prijungtas prie teigiamo poliaus, automagnetolos, juodas laidas yra prijungtas prie neigiamo poliaus, automagnetolos, neigiamą polių žemų dažnių garsiakalbis, ir neigiamas polius ekrano.Geltonas laidas yra prijungtas prie teigiamo poliaus, automagnetolos, teigiamą polių žemų dažnių garsiakalbis, ir teigiamą polių ekranas

Specifikacija:

Savybės: 1. Jokio Triukšmo: nuolatinės SROVĖS energijos keitiklis yra profesionaliai suprojektuoti, tylus, ekologiška, paprasta naudoti ir lengva nešiotis.

Paketų Sąrašo: 1 x 24V į 12V Skaičiuoklė

sku: m85890

Žymos: Trumpo jungimo apsauga

Prekės Pavadinimas ESTINK
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…