Automobilio Rankinį Purkštuvą Skalbimo Priemonė, 2L Didelės Talpos Foamer Purkštuvas Butelis Nešiojamų Turtingas, Švelnus Putų Auto Valymo Priemonė

1 Reitingai
€8.99 €17.30

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Specifikacija:

2L Putų laistytuvas Automobilių, Namų Dual-naudoti Rankinį Purkštuvą, Automobilių Plovimo, Valymo Priemonė, Rankinis Laistymo Vazonas

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Talpa: 2L

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Ypatybė:

1. Lengva, Plaunant Automobilį: Rankinis pneumatinės automobilio plovimo putų purškimo gali, skalbimo visą automobilį lengvai.

Medžiaga: PP, PE

1 x Putų laistytuvas

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

3. Turtingas Putų: Su pripūtimo svirtis įrengta priekinio stiklo antgalį, kuris yra turtingas putų ir gali purkšti visą automobilį didelėje erdvėje.

Spalva: balta/juoda (pasirinktinai)

Dydis: apie 340 * 125mm/13.39 * 4.92 colių

2. Aukštos Kokybės: sutirštės puodą, korpusas pagamintas iš naujo PP medžiagos, kurios yra storos, tvirtos ir nešiojamų.

4. 2L Didelės Talpos: Putos yra tankus ir švelnus, su pakankamai emulsification ir gera fluidization poveikį.

Pareigos: valymo automobilis/sodo laistymo gėlių

sku: m28740

putų laistytuvas Automobilių Plovimo, Valymo Priemonė
Prekės Pavadinimas VODOOL
Kilmės Žemyninė Kinija
Rankinis Valymas Puodą Automobilių Plovimo Putos Puodą

Klientų Q & A

avatar

Kaip purkštuvas, kad jis veikia puikiai. not sure, jei tai aiškiai kūgio dalis neturi jokio realaus tikslo tada tiesiog ieškote, nors ji ir nedaro nieko, priežastis iki šiol, tai ne. bandysime su automobilių muilo greičiau.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…