Elektrinis Oro Siurblys Įkraunamas Nakties Šviesos Vandeniui Greitai Išpūsti Deflate Ultralig už Plūdės Plaukimo Žiedai Pripučiami Žaislai

0 Reitingai
€28.33 €45.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

5.3cmx4.3cm/2.09inchx1.69inch

Multi Tikslas: Šis nešiojamas oro siurblys yra taip pat su stipri siurbimo funkcija, kad gali greitai čiulpia visas perteklinis oras, puikios saugoti ne sezono drabužius ir papildomos antklodės.

Komplektą Sudaro:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

Aprašymas:

1 Oro Siurblys

Trijų Lygių Šviesos: yra 40lumens, 160lumens, 400lumens, 3 reguliuojamas šviesos avarinis apšvietimas, naktinis, naudojant, kempingas, žygiai, žvejyba, turistinius ir kt.

C tipo Įkraunamos: oro siurblys yra integruota 1300mAh akumuliatorius, pakanka pripučiamos daugiau kaip 10 oro pagalvių, arba siurbimas daugiau nei 20 didelių vakuuminiai maišeliai, arba trunka apie 10 valandų apšvietimo vieno visiškai nemokamai.

Kompaktiškas Dydis: 5.3cmx4.3cm/2.09inchx1.69inch, mini dydžio, erdvės taupymo, lengvas , lengva, vežančiuose, puikus lauko veikla.

Dydžių Lentelė:

Aukštos klasės: srauto siurblys 2.0 gali pasiekti 180L/min, 3.5 KPa slėgio, didelis pripučiamas priemones greitai pripučiamos į jūsų plaukimo vamzdžių, oro pagalvės, plaukimo linijos, pripučiamas kamuolys ir pripučiamieji žaislai.

Pastaba:

sku: m101123

Rinkinio Aprašymas Defliatorius Siurblys
Tipas Oro Siurblys
Rinkinį Sudaro Lauko Kempingas Oro Siurblys
Elemento Tipas Siurbliai
Modelis mini pripūtimo
Prekės Pavadinimas SONONIA
Modelio Pavadinimas Oro Siurblys
Spalva oranžinė
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…