Atermiter X99 AS9 Plokštė Rinkinys su Xeon E5 2696 V3 CPU LGA2011-3 Procesorius DDR4 32 GB ( 2 X 16 GB ) 3200MHz REG ECC RAM Atmintis

0 Reitingai
€141.35 €176.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kompiuterio surinkimas componen.

Nemokamas Pristatymas

Į CR2032 baterija plokštė nuotraukos bus pašalintas prieš pristatymas, akumuliatoriaus draudžiama ne KN post " ir " custom

Savybės:

Prašome atkreipti dėmesį: nuotraukos nuoroda, atminties dalelių ir išvaizda, nes skirtingų partijų turės skirtingus pokyčius.

Dėl skirtingų gamybos partijų, plokštė gali tikriausiai šiek tiek skiriasi dizainas, pvz., skirtingų atminties lizdai spalvą, ar SATA prievadų poziciją arba pagrindinės plokštės versija ir kt.Mūsų tikslas yra palaipsniui, kad jis daugiau galingas.Mes negalime daryti jokių tolesnių įspėjimo.Už V201 pagrindinės plokštės versija: Versijas bus atnaujinamas nuolat, tokių kaip V202, V203, V204...ir t.t.Jokių papildomų skelbimas bus suteikta.

Priežasčių stabilumo plokštę, plokštė LED apšvietimas bus atšaukta ateityje.Nebus jokių papildomų pranešimas dėl šios situacijos.Jei jūs proto, prašome don ' t buy it!Pastaba: šio rinkinio (plokštė+CPU+RAM), pagrindinėje plokštėje yra visiškai naujas, CPU ir RAM yra naudojamas(ne nauja).Mes visiškai combo bandymų iki pristatymo.ir įsitikinkite, kad visas rinkinys gali puikiai veikia.Kadangi CPU ir RAM naudojo ženklus, apie tai, prašome don ' t užsakymą, jei jūs nieko prieš. (Seną ir naują lygį RAM+CPU negali būti kontroliuojamos, ir ji yra išsiųsta atsitiktine tvarka.)

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Grįžta - Vėl priimami.Prekė turi būti pradinės būklės.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būseną.

- Mes tik laivas, KAD registracijos adresą.Taigi, prašome būti užtikrinti, savo adresą, KAD yra teisinga ir pagrįsta.Prašome įsitikinkite, kad palikti teisingą telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją. - Mes laivas pakuotėje 2 darbo dienos po gauti išvalytas mokėjimą.

Proto nereikia pirkti!

Į CR2032 baterija plokštė nuotraukos bus pašalintas prieš pristatymas, akumuliatoriaus draudžiama ne KN post " ir " custom

Tamprus didesnę patirtį.

Atkreipkite dėmesį, kad:E5-2696V3 tik aukščiausios remti DDR4 1866Mhz/2133Mhz.Tai reiškia, kad jis bus rodomas tik tuo atveju, 1866Mhz/2133Mhz, kai įdiegti 3200Mhz.Nedėkite kad jei proto.Galite skaityti 3200mhz dėl CPU-Z.

-.Galite patikrinti prekes, jeigu tai yra tranzito per tracking NR .

Pastebėjau-tą Pačią platformą, tik skirtingų spalvų ir skirtingos partijos.Mes atsiųsime iš atsitiktinai.prašome nedėkite kad jei proto.

Plokštė garantija 1 metai

Pristatymas - Mes paprastai naudoti Kinija Paštu, Oro Paštu(pristatymas nemokamas).Prašome susisiekti su mumis, jei norite naudoti kitą kurjerių, tokios, kaip DHL, "FedEx", UPS, TNT, AVS.Jums bus sumokėti papildomą mokestį.Mes jums sekimo numerį, kai išsiuntė.

Pilnas sąsaja, aukštos temperatūros poveikiui.

Ši plokštė su mažas energijos suvartojimas ir didelis efektyvumas.

Pastaba :

Pastaba: šis planform turi galingus elektros energijos tiekimo.prašome įsitikinkite, kad jūsų maitinimo gali pakankamai remia šį planform.( bent 500w prekės maitinimas)

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Problema netiksli temperatūros kontrolės bandymų plokštę: plokštė neturi temperatūros valdymo mikroschema ir programinė įranga, bandymas yra virtualus temperatūra (gali būti 110°-120°).Faktinė temperatūra gali būti išbandyta su kūno termometrą, ir normaliomis sąlygomis, neviršija 50°.

Produkto chipsetu yra siunčiami atsitiktinai, nesutinku nurodyti chipsetu.Nereikia pirkti jeigu tu proto!

kad naujas senų modelių yra siunčiami atsitiktinai, plokštė partijos yra skirtingos, ir išvaizda, gali būti skirtingos.

Lustų Rinkinys Modelis: B85 Kitos

Nemokamas Pristatymas

Pranešimas: Dėl dažniau keisti kai kurių produktų pakuočių, prekes gausite negali būti tokie patys kaip nuotraukose.Puslapyje nuotraukos ir aprašymai, yra nuoroda tik.Prašome kreiptis į faktinį objekto, kurį gavo.Tuo pačiu metu, mes stengiamės atnaujinti nuotraukų, kaip įmanoma greičiau, kuriame bus nepatogumų jums! 2:baterija plokštė nuotraukos bus pašalintas prieš pristatymas, akumuliatoriaus draudžiama ne KN post " ir "custom 4: mokesčių problema Brazilijoje, pls įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti, muitinės problemas sau, jei negalite išspręsti ją, mes don' t rekomenduojame jums įsigyti prekes mūsų parduotuvėje.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Mokesčių problema , pls įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti, muitinės problemas sau, jei negalite išspręsti ją, mes don ' t rekomenduojame jums įsigyti prekes mūsų parduotuvėje.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Pastabos:

Prašome atkreipti dėmesį: nuotraukos nuoroda, atminties dalelių ir išvaizda, nes skirtingų partijų turės skirtingus pokyčius.

Gamybos technologija, stabilaus elektros energijos tiekimo.

Kokybės Kiekvieną elementą, buvo bandoma kritiškai prieš vežimo maršruto ,mes turime sukurti keletą bandymų stočių specialiai CPU ,prašome nusipirkti ją nerimauti nemokamai . - Įsitikinkite, kontaktai ventiliatorius ir CPU gero, nesukels, CPU temperatūra yra per aukšta.Ačiū - Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo. - Žemiau yra bandymo planform, kad mes naudojame.

sku: m75022

Skaičius SATA Prievadų 6
Uostai USB 3.0
Keletas PCI 0
PCI - E standartai PCI - E 3.0
Kokybės Sertifikavimo ce
Chipset Gamintojas "Intel"
Sandėliavimo Sąsajos Tipas SATA, SATA 3
Pradžios Data 2013
Laive LAN 1x RJ45
Kilmės Žemyninė Kinija
Skaičius PCIe x 1 1
Max LAN Greitis 100 mbps
Procesorių suderinamumo "Intel Xeon" E Serija
Garso Kanalai 2.1
Su CPU Taip
Prašymas Serverio
Skaičius PCIe x 8 0
Parama Atminties Tipas DDR4
Naudojimo Scenarijus Žaidimų, Garso Ir Vaizdo Įrašai, Namų ūkio, Buveinė, Dizainas, Video, Pramonės Kompiuteris, Darbo vieta, Serverio
Borto Jungtys & Antraštė 24-pin Maitinimo Jungtis
Formos Koeficientas Etvb, Mini-ATX
Lustų rinkinys "Intel" B85
Skaičių M. 2 1
Skaičius PCIe x 4 0
Maksimalus Ram Talpa 64 GB
Specialios Funkcijos Nėra
Skaičius PCIe x 16 1
Palaikomi RAID No
Lizdo Tipas LGA 2011-3
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Atermiter
Numeris Atminties Lizdai 4
Atminties kanalo Dvigubas
Parama USB Tipas USB 2.0, USB 3.0
Atgal I/O Ports 1x RJ45, 3 x Audio Jacks, 4 x USB 2.0, PS/2

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…