Atermiter X79 -1356 Plokštė Rinkinys su Xeon LGA 1356 E5 2420 C2 Cpu 2vnt x 8GB= 16GB 1333MHz DDR3 ECC REG Atminties PC3 10600 RAM

0 Reitingai
€53.96 €72.92

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1. Dėl atvykimo partijų, skirtingų produktų, pagaminimo data ir konkrečius modelius, ir serijos numeris yra kitokį.Vaizdas rodomas mainsite yra referents.jei yra svyravimas, pasak realaus objekto, prašau!

Prašome atkreipti dėmesį, kad surinkti vietoje gali skirtis.Ji gali Pagaminti Kinijoje arba korėjoje Made in Filipinai ar ect.Bet tai yra išlaidos.

Prašome atkreipti dėmesį:

5: šiaurės tilto mikroschema yra Intel Sandy Bridge-EP ir integruota į pagrindinę plokštę, vartotojai gali išbandyti jį su programinės įrangos, pietų tilto mikroschema yra ne tas, kuris apibrėžia, ką pagrindinėje plokštėje yra , tai kodėl jis gali svyruoti nuo B75, kad Q75, ar iš C204, kad C206, tai yra technologija sveiku protu.Pietų tilto mikroschema atsakinga už komunikacijos ir I/O pagrindinės linijos, pavyzdžiui, PCI magistralės, USB, LAN, ATA, SATA, Garso valdiklį, klaviatūrą valdytojas ir pan.Tai yra gana stabilūs, kad kita versija, plokštė gali būti pačioje south bridge lustą, skirtumas yra pagrindinis lustas, t. y., šiaurės tilto mikroschema.

- Mes tik laivas, KAD registracijos adresą.Taigi, prašome būti užtikrinti, savo adresą, KAD yra teisinga ir pagrįsta.Prašome įsitikinkite, kad palikti teisingą telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją.

2. Atminties gamybos srityse, yra Kinija, Pietų Korėja, Filipinai thress didelis gamybos vietoje!puslaidininkių tris gamybos srityje technologijos yra tos pačios.Vaizdas rodomas mainsite yra referents.jei yra svyravimas, pasak realaus objekto, prašau!

Foto (išvaizda, spalva, kilmės, serijos numeris) nuoroda tik atsitiktinius, pristatymo, jei klientai turi specialius reikalavimus, produkto kokybės, gali suteikti mums žinutę,ačiū.

Į CR2032 baterija plokštė nuotraukos bus pašalintas prieš pristatymas, akumuliatoriaus draudžiama ne KN post " ir " custom

server RAM atmintis

Nemokamas Pristatymas

4: Jei procesorius yra įtraukti į jūsų užsakymą, mes nuolat procesorius procesoriaus lizdo po bandymo, ir šilumos pasta taip pat priklauso nuo procesoriaus, taigi, kai jūs gaunate savo produktus, galite tiesiogiai nustatyti CPU aušintuvas nuo procesoriaus ir išbandyti plokštę.

- Mes laivas pakuotėje 2 darbo dienos po gauti išvalytas mokėjimą.

Apie Laivybos 1. Prekės bus laivą iš karto, kai gavo patikrinti mokėjimo.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą. 2. Jis paprastai trunka apie 2-3 darbo dienas iki express ir 15-50 darbo dienų Kinijos oro paštu, kad laivas į savo šalyse. 3. PS: Visos prekės yra nemokamas pristatymas Kinija paštu su sunkvežimiais numerį.Jei norite gavo produktai greitai, Prašome pasirinkti būdą, siuntos, DHL, UPS, FEDEX ar AVS.Grąžina 1.Jūs galite gauti metų garantija mūsų parduotuvėje 2.Grįžta pritarta.Prekė turi būti pradinės būklės.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būseną.

Pastaba :

1: CR2032 baterija plokštė nuotraukos bus pašalintas prieš pristatymas, akumuliatoriaus draudžiama ne KN post " ir " custom

Pastaba:

kad naujas senų modelių yra siunčiami atsitiktinai, plokštė partijos yra skirtingos, ir išvaizda, gali būti skirtingos.

Atkreipkite dėmesį!

2: Kai kuriose pagrindinėse plokštėse gali būti šiek tiek įbrėžimų arba terminė pasta arba pirštu spausdinti ant metalo laikiklis ar kitų metalinių dalių, tai yra normalu, jie gali sukelti asamblėjos metu dirbtuvėse arba bandymų metu.Tai nereiškia, kad jie yra restauruotas, visi WUSON parduotuvėje pagrindinėse plokštėse yra visiškai nauji, kaip mes minėta.

Pristatymas

3:remiantis negali pareikšti funkcijos pokyčiai į pagrindinę plokštę, gamyklos tikriausiai pagerinti plokštė išorės dizaino, kuris tikriausiai sukelti kai kurių išvaizdą skirtumas tarp partijų, prašome kreiptis į realų objektą.

- Mes paprastai naudoti Kinija Paštu, Oro Paštu(pristatymas nemokamas).Prašome susisiekti su mumis, jei norite naudoti kitą kurjerių, tokios, kaip DHL, "FedEx", UPS, TNT, AVS.Jums bus sumokėti papildomą mokestį.Mes jums sekimo numerį, kai išsiuntė.

DDR3 8GB/1333MHz PC3-10600R REG ECC ,

- Įsitikinkite, kontaktai ventiliatorius ir CPU gero, nesukels, CPU temperatūra yra per aukšta.Ačiū

6. Jei naudojate i7 serijos procesorių, pls nenaudokite REG ECC tuo pačiu metu, nes jie yra tarpusavyje nesuderinamos.

X79+E5 2420 +16GB (8GBX2Pcs) RAM

Pastaba: 1: CPU yra naudotas, geros būklės, 1 metai garantija 2: Ten gali būti kai kurie mažai fizinio įbrėžimų ant paviršiaus CPU, tai yra gana normalu. 3: Visos CPU yra griežtai išbandyti mūsų parduotuvėje, 4: CPU %100 bandymų, PROCESORIUS yra naudotas, paviršius suteptas, yra įbrėžimų, tai yra labai normalu, proto nereikia šaudyti.Prašome atkreipti dėmesį: nuotraukos nuoroda, atminties dalelių ir išvaizda, nes skirtingų partijų turės skirtingus pokyčius.Atminties turi SEC RAM MT RAM HY RAM Atermiter RAM, virš 4 rūšių atminties siunčiami atsitiktinai, tie, kurie proto nereikia pirkti.

Prašome susisiekti, kad geriau priceof reikia partijos.

Mokesčių problema , pls įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti, muitinės problemas sau, jei negalite išspręsti ją, mes don ' t rekomenduojame jums įsigyti prekes mūsų parduotuvėje.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

sku: m79242

Skaičius PCIe x 1 1
Naudojimo Scenarijus Garso Ir Vaizdo Įrašai, Namų ūkio, Buveinė
Borto Jungtys & Antraštė 24-pin Maitinimo Jungtis
Prekės Pavadinimas Atermiter
Parama USB Tipas USB 2.0
Prašymas Serverio
Laive LAN 1x RJ45
Sandėliavimo Sąsajos Tipas SATA
PCI - E standartai PCI - E 2.0
Parama Atminties Tipas DDR3
Pakuotė Taip
Kilmės Žemyninė Kinija
Formos Koeficientas Etvb, Micro-ATX
Atminties kanalo Vieną
Chipset Gamintojas "Intel"
Lustų rinkinys H61, H61/P67/HM55/HM70/HM65/65/Q67/Q66/Q77/B75/P75
Numeris Atminties Lizdai 2
Specialios Funkcijos Nėra
Garso Kanalai 2.1
Skaičius PCIe x 8 0
Palaikomi RAID No
Skaičius PCIe x 4 0
Skaičius SATA Prievadų 4
Kokybės Sertifikavimo ce
Max LAN Greitis 100 mbps
Keletas PCI 0
Maksimalus Ram Talpa 32 GB
Skaičius PCIe x 16 1
Pradžios Data 2013
Garantija Laikas vienerių metų
Lizdo Tipas LGA 1356
Atgal I/O Ports 1x RJ45
Su CPU Taip
Procesorių suderinamumo "Intel" 0thers

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…