60ml Oda Remonto Agentas Odinis Kondicionierius Baldai Odos Atnaujinimas Agentas Tinka Remontas Sofos, Sofa-Striukė

0 Reitingai
€5.63 €11.27

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Švitriniu popieriumi*1

Taikoma: Odos sofos, odos maišas, odiniai drabužiai, vairas, odinis batų ir kitų odos gaminių

Skaitykite daugiau prekės informacija

Teptukas*1

Talpa: 60ml

Sudėtis: Dervos + Užpildas Milteliai

Mūsų oda remonto agentas yra paprasta naudoti ir tinka odos sofos, odiniai krepšiai, oda drabužių, vairai, odiniai batai, ir kiti odos gaminiai.Ji padeda remontas, įbrėžimų, ašaros, skylė, nudegimai, įtrūkimai, lupimo, ir daugiau ant odos ir vinilo prekių.

3.Saugai: Mūsų oda remonto agentas yra derva medžiaga remonto produkto.Ji nebus pažeisti automobilių odinių sėdynių ar kiti odos gaminiai.Jūs galite naudoti ją su savimi.

Dydis: 5*5cm

Produkto aprašymas:

Tinkamumo laikas: 3 metus

2.Giliai Apsauga: odos atnaujinimas agentas yra suformuluota su aukštos kokybės, draugiškas aplinkai, ir nekenksmingas aukštos kokybės danga, kuri įsiskverbia giliai į dangtelį odos sudaro apsauginį sluoksnį, užkirsti kelią odos nuo išblukimo ir senėjimo dėl didelio karščio ir saulės spindulių.

Oda remonto agentas,*1 buteliukas

Pavadinimas: Odos remonto agentas

Produktų sąrašas:

5.Platus Programas: Tai odos remonto agentas yra plačiai naudojami taisyti savo odos ir vinilo produktų, tokių kaip sofos, automobilių sėdynės, sofos, biuro kėdės, diržai, rankinės, batai, ir daugiau.

4.Paprasta Taikyti: Mūsų odos batų kondicionierius yra paprasta naudoti.Tiesiog naudokite komplekte priemonė paimkite šiek tiek pastos ir taikyti jį subraižyti ar prarastas teritorijas ir tai bus remonto ir iš naujo spalvinti savo leatherwork.

Produkto parametrai:

1.Remonto Oda Lengvai: Mūsų automobilių sėdynės atkurti kremas gali padėti jums remontas odos gaminiai lengvai.It remontas įbrėžimų, ašaros, skylė, nudegimai, įtrūkimai, lupimo, ir daugiau ant odos ir vinilo prekių.

sku: m67843

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…