Acer Aspire E5-576 E5-576G Nešiojamojo kompiuterio pagrindinę Plokštę Su I3-8130U I5-7200U CPU DDR3L MODELIS:ZAAR DAZAARMB6E0

0 Reitingai
€89.76

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2. Mes rekomenduojame standartas express pristatymas (saugus, ekonomiškas, jūs galite reikalauti kompensacijos, jei pakuotė yra pažeista).

Dear Klientas:

4. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome pateikti bet kokį ginčą, ir susisiekite su manimi, mes stengiamės, kad esate patenkintas.

Garantinis aptarnavimas

3. Jei pirkėjas perka negerai produktas, visų krovinių, ir 10% aptarnavimo mokestis yra sumokėtas.

5. Kiekviena plokštė bus pažymėtas kaip mums iki pristatymo.Jei jūs jį keisti be leidimo, mes ne pateikti garantiją ir grąžina ją.

Šios Plokštės Nuotraukas, Ką mes parduodame pats, kaip ir šios nuotraukos.yra daug tipų pagrindinėse plokštėse.taigi, prašome ją patikrinti prieš jums padaryti užsakymą.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų.Pastaba: prieš perkant

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų senas motininės plokštės modelis yra tinkamas (jūs galite atsiųsti mums nuotrauką patvirtinimo).

3. Jei paketas, kurį gavo, rimtai pažeistas ar deformuotas, prašome nufotografuoti, man Mendtaisykla.lt ginti abiejų šalių interesus.

Pastaba

Mes garantija, kad visi produktai bus tikrinami prieš vežimą.Prieš vežimą, aš galiu siųsti jums išbandyti nuotraukas, jei norite.

1. Mes suteiks jums tikslią sekimo numerį.

3. Elektronikos būtina turėti patirties.Jei nesate geras remontas, kompiuteriai, pirkti atsargiai.Jei plokštė yra sudeginti dėl šios priežasties, mes ne pateikti garantinis aptarnavimas.

4. Kaina be mokesčių ir importo muitus.

1. 60 dienų garantiją, taikomas garantinis laikotarpis nurodytas "Specifikacijas".

2. Plokštė reikalinga jūsų kiti priedai turi būti naudojami kartu.Įsitikinkite, kad jūsų kiti priedai dirbti normaliai.

Pristatymas

2. Jei yra problema su plokštė, pirkėjas gali pasirinkti ir pakeisti produktą arba grąžinti pagrindinę plokštę, ir mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka.

sku: m67483

Vaizdo Plokštės Tipas Integruotas
Atmintinės No
Suderinamos Prekės Acer
Numeris DAZAARMB6E0
Paramos Ekrano Dydis Kita
GPU Modelio Kita
Atminties Dydis Integruotas
Modelio Numeris E5-576 E5-576G
Lustų rinkinys Kita
Borto SSD No
Su CPU Taip
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas Kolalady
Atminties Tipas DDR4

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…