Automobilių Plovimo, Valymo Pirštinės | Odos Draugiškas Mikropluošto Valymo Puspirštinės Soft |Automobilių Plovimo Pirštinės, Dvipuse Piršto Kišenėje Automobilių Ratų Plovimo

0 Reitingai
€15.27 €30.55

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2. Medžiaga: Mikropluošto + nano polimerinių klijų

1. Pavadinimas: Automobilių Valymo Pirštinės

2. Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

1. Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

6. Automobilių Valymo Pirštinės su Galinga Funkcija ir Odą Tausojančių Medžiagų.Šios pirštinės-būtinas, automobilių valymas, energijos tiekimas, bet automobilio savininkas.Jie turi išskirtinį susiuvimas ir gali būti visiškai sudrėkintas vandeniu ar automobilių plovimo skysčio.Valyti savo automobilį lengvai ir komfortas!

5. Lengva Naudotis: Tiesiog įdėkite dėl šios pirštinės mikropluošto automobilių plovimo, tada visiškai įsiurbti juos su vandeniu ar automobilių plovimo skystis, ir jūs galite pradėti valyti savo automobilį.Jie bus nuvalykite automobilio dažytų paviršių švelniai, taupant jūsų pastangų.

Pastabos:

1. Lengva, Automobilių techninė Priežiūra: Su šių automobilių valymo pirštinės, jūs galite lengvai nuvalykite dulkes ir purvą nuo savo automobilio, nepažeidus dažų.Su mikropluošto medžiaga yra galinga funkcija, kuri atstato jūsų automobilio lygaus paviršiaus.

Pakavimo Sąrašas:

Specifikacija :

3. Stiprios Vandens Absorbcija: Šių automobilių valymo pirštinės yra pagamintos iš mikropluošto medžiaga gali sugerti vandens, greitai ir efektyviai.Jie gali padėti jums išvalyti savo automobilį, nepaliekant vandens dėmių ar įbrėžimų.Jie taip pat yra lengvai išdžiūti ir pakartotinio naudojimo, todėl jiems praktiškai ir reikalingų automobilių valymo tiekimo.

Kulka Taškų:

4. Patogus ir Tvirtas Pirštines: Šios pirštinės nėra lengva paslysti ir gerai padarė, išskirtinį susiuvimas, todėl jie puikiai tinka valyti savo automobilį lengvai ir komfortas.

3. Spalva: Raudona

4. Dydis: 22*14*2CM/8.66*5.51*0.79 Į (vidut.)

1PC x Automobilių Valymo Pirštinės

2. Saugus ir Švelnus Valymas: Tai valymo pirštinės yra saugus žmonėms ir automobiliams.Jie turi odos draugiškas ir nekaltas dizainas, kuris apsaugo jūsų rankas nuo dirginimo.Jie taip pat yra minkštas ir švelnus jūsų automobilio paviršiaus, suteikiant jai subtilus automobilių plovimo be įbrėžimų ar ženklai.

sku: m65788

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…