Pieštuko Atveju Didelės Talpos Pieštukų Dėklas Nešiojamą Pen Maišelį Kosmetikos Nešiojamų Dovana Office Mokyklos Paauglių mergaičių Berniukas Vyrai Moterys

1 Reitingai
€0.93 €6.72

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【Multi-Funkcija】: Tai ne tik pieštukų dėklas, tačiau taip pat gali būti naudojami ir kitais tikslais.Multi-purpose kaip rašikliu, pieštuku ar teptuku atveju, makiažas maišelį, asmens buveinę, mokyklos tiekimo atveju.Tai graži dovana suaugusiems, rašytojų ir menininkų, universiteto baigimo, gimtadienio proga, ar atgal į mokyklą ar kelionės reikmenys.

【Unikalaus Dizaino】: Atidaryti pieštuko atveju nuo viršaus arba atidarymo priekiniai atvartu (5 tarpsnių atvartas gali nustatyti dažniausiai naudojami rašikliai); papildomą rankeną šone daro pieštuko krepšys, lengva nešiotis.

【Paslaptis Patvarus】: Ši tvirta ripstop pieštuku maišas yra pagamintas pagal aukštus drobės audinio,kokybė garantuota.Galima skalbti ir dėvėti, atsparus, patvarus naudoti.Užtrauktukas galvos yra pagaminti iš aukščiausios kieto nerūdijančio plieno,Su stipriais metalo užtrauktukai traukia, lengviau sukibimas ir kontrolė.

【Atnaujintas Didelės Talpos, Idealiai tinka Įvairiomis Progomis,】: Didelių Saugojimo penalai sudėtingą vidinę struktūrą su elastinga kilpa ir daug skyrių, turi galimybę saugoti ir tvarkyti iki 100 rašikliai arba pieštukai net žirklės, lipni pažymi, gumos, juostos gali būti lengvai saugomi.Dėl savo unikalios formos, ji gali turėti skaičiuoklė ir valdovai, segikliai.

sku: m41873

Žymos: mokyklos pieštuko atveju, didelės talpos, pieštuko atveju didelės talpos mergaitės, mergina didelės talpos mokyklos atveju

Medžiaga Audinys
Kategorijos pieštuko atveju
Naudoti Mokyklos & Biurai
Naujovė No
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas pieštuko atveju

Klientų Q & A

avatar

Rinkinyje yra gražus

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…