Gėlių Ženklelis Ritės Su Pearl Vertikalus Aišku, Vardo Žymą Turėtojas Mergina Moterys Kortelės Klavišą Mielas Ženklelis Karoliai

0 Reitingai
€14.93 €23.33

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

6 x vardas, pavardė, kortelės turėtojas(Horizontaliai)

Aukštos Kokybės: Šis ženklelis ritės laikiklį yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, labai subtilus.

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Mendtaisykla.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Pakuotės Turinys:

Pagrindiniai extender ištraukiama gali būti prijungta prie diržo žiedą ar prispaustas diržą iš kelnių, kuris yra daug greitesnis, nei paimti ženklelis arba virvelę iš kišenės, ir taip pat gali būti lengvai prijungtas / pašalintas, kiek reikia.

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

Universalus: Mūsų ištraukiama ženklelis įrašai tinka naudoti su visų tipų studentų kortelės, narystės kortelės, darbuotojo kortelės, ženkliukai ir kitas papildomas naudoti.

Asorti Spalvos: jis yra patogus jums priskirti skirtingoms reikmėms.Išskirtinį išvaizdą, dizainą, kad jūs daugiau apakinti.

Apie Po pardavimo Paslaugos

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

4 x Ženklelis Virvelę(pink)

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

6 x vardas, pavardė, kortelės turėtojas(Vertikalus)

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Apie Siuntas

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Apie Mus

Šių ištraukiama raktų žiedai yra puikus kūrinys, unikalus dizainas, saugus naudojimas, pakankamai elastingumą ir stipri virvė, kuri yra puiki dovana studentams ir kolegoms, ir galima paramos kasdienio mokymosi, darbo ir gyvenimo.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Apie Mokėjimą

4 x Ženklelis Virvelę(baltas)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

4 x Ženklelis Virvelę(juoda)

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Mendtaisykla.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Gėlių Ženklelis Ritės Su Pearl Vertikalus Aišku, Vardo Žymą Turėtojas Mergina Moterys Kortelės Klavišą Mielas Ženklelis Karoliai

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

Medžiaga:plastikas

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Apie Atsiliepimą

sku: m48267

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…