"PASIDARYK pats" Įspaustas Antspaudas Galvos Dekoratyvinių Vaško Antspaudas Stamp Galvos amatai, Metalo Paketas, Dekoratyvinės Pakuotės Scrapbooking Korteles

0 Reitingai
€1.38 €2.06

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3. Supilkite ištirpintą vašką į reikiamą vietą;

3. Platus taikymas: riebokšliai gali būti naudojamos kortelės, stiklo, plastmasių, medienos ir kt.Jis yra idealus pasirinkimas dekoravimo vokai, senovinius laiškus, kvietimus, vyno pakuotės, kvepalų buteliukai, vyno buteliai, iškarpų albumai, siuntinių, dovanų pakavimas, sveikinimų atvirukai ir kt.

4. Apdaila: Jums gali padengti Kalėdų kortelė, ir romantika, Valentino Diena gali būti naudojamas rašyti meilės laiškus!Šis gražus antspaudas priduria, liesti vertė, laiškai, vokai, pažymas ir dokumentus.Ji atrodo šiek tiek seni, bet ji yra tokia žavinga ir senovės.

1 x Antspaudas Vadovas

Pastaba:

Kaip padaryti savo sandarinantis su sandarinimo vašku?

"PASIDARYK pats" Įspaustas Antspaudas Galvos Dekoratyvinių Vaško Antspaudas Stamp Galvos amatai, Metalo Paketas, Dekoratyvinės Pakuotės Scrapbooking

1 Šalinti kai vaškas

Dydis: 3x3cm/1.18x1.18inch, 2.1x3cm/0.83x1.18inch, 1,5 cm/0.59 colių

Naudojimas: Apdaila

4. Antspaudas lydomas vaškas ir leisti atvėsti kelias minutes.

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

5. Nuimamas antspaudas antspaudas galva yra nuimama, lengva pakeisti ir įrengti.Galite derinti su įvairiais vaškas ruoniai, kurių skersmuo 3cm ir laisvai suderinti įvairių modelių sukurti bet kokį meno kūrinį.

Modelio Numeris: Antspaudai Vadovas

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1. Puiki dovana: Šis rinkinys vaško antspaudą turi išskirtinį pakuotės.Tai puiki dovana gimtadieniams, Valentino Diena, Motinos diena, Padėkos Diena, Kalėdos, jubiliejus ir kitas šventes.Jis taip pat tinka mėgėjų ir vaško antspaudas pradedantiesiems.

Ypatybė:

Antspaudas storis 1.6 mm/0.06 colių

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

2. Ištirptų vaškas, šaukštu;

Specifikacija:

Tipas:(pasirinktinai)Žvaigždė Paplūdimio, " Žvaigždžių Dangus, Debesys, Banginis, Miestas, Banginis Drugelis, Medūzos, Shell

Medžiaga: Metalas

2. Aukštos kokybės medžiaga: auksas padengtas žalvario pagalvėlė galvos, sklandžiai ir blizga, ne lipni ir ne neplautas, lengvai valomas, gražus kokybės, vintage, classic stilius, paliekant švarus ir gražus, įspūdį.

Tipas: Standartinis Antspaudas

sku: m233514

Kilmės Žemyninė Kinija
Rinkinys Tipas No
Dydis 3x3cm/1.18x1.18inch, 2.1x3cm/0.83x1.18inch, 1.5cm/0.59inch
Medžiaga Metalo
Naudoti Apdaila
Tipas Didmeninės No
Tipas Standartinis Antspaudas
Modelio Numeris Antspaudai Vadovas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…