1pc Kriptozoologija Siuvinėjimo Geležies Pleistrai Monstras Medžiaga Appliques Mothman Ženklelis Nežemiškos Stebėjimo Emblema Už Striukė

0 Reitingai
€0.25 €0.36

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Išskirtinį meistriškumą, kiekvienas pleistras yra patvarūs klijai ant nugaros lyginimo perdavimo arba siuvimo audinio.Karšto lydalo klijai ant nugaros, lengvai lyginimo, arba siuvimo. (Plastiko ant nugaros yra klijai, nereikia ašarų išjungti)

Pakuotė:1x siuvinėjimo audinys lipdukas

Įvairias programas, puikiai tinka "PASIDARYK pats" drabužių remontas, aksesuarai, papuošalai suknelės, sijonai, rankinės, džinsų, skrybėlės, batai, marškinėliai, kojinės ir kt.

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Produkto pavadinimas: siuvinėjimo medžiaga lipdukas

Kaip naudoti, pleistras yra padengtas specialių klijų, kurie bus išlydyti kai šildomas.Galite siūti iš geležies arba iš drabužių.Laikyti audinys sausas, kai lyginimo pleistras.Jei norite, kad jiems nukristi, tu geriau siūti juos.

Aprašymas:

Pastabos:

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Puiki dovana, geriausia dovana idėjų, kūrybiškumo.Kas gali būti geriau pritaikyti dovanų nei su išsiuvinėti pleistrai kaip apdailos liesti

Techniniai duomenys:

Klijai: hot melt klijais

sku: m236461

Stilius Geležies-Dėl
Dydis as shown
Kilmės Žemyninė Kinija
Technics Išsiuvinėti
Produkto Tipas Lopai
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…