Aukščiausios kokybės natūralių augalų mėlyna dažų Kendo hakama11000# 100% medvilnės Iaido Aikido, Kovos Menų kelnės

0 Reitingai
€87.51 €175.02

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Prašome vieną dydis didesnis, jei turite antsvorio, ačiū!

paketą, įskaitant: 1piece hakama

Pastaba: nuotraukos gali būti šiek tiek skiriasi dėl monitoriaus ir pan priežasčių, kurios yra neišvengiamos, ačiū už jūsų supratimą!

Tikimės bendradarbiauti su jumis!Ačiū prisijungti prie mūsų!

Medžiaga: 11000 # medvilnės (100% medvilnė ).Kuo didesnis skaičius, tuo didesnis storis ir tankis medvilninio audinio, medžiaga stipresnis

Įžanga:

AUKŠTOS KOKYBĖS

Prašome palikite mums žinutę apie jūsų ūgis ir svoris ir liemens, kai jūs perkate, tada mes išsiūsime jums tinkamo dydžio.

Už pagaminti pagal užsakymą, prašome palikti mums žinutę apie jūsų ūgis, svoris, juosmens ir hipline, paprastai tai užtruks apie 10 darbo dienos pabaigos, ačiū už jūsų supratimą!

Pastaba:mes matuojant ranka, todėl matavimo dydis klaida yra 1~3cm, ačiū už jūsų supratimą!

natūralių augalų mėlyna dažų, Nekenksmingas kūnui, spalva bus šiek tiek išnyks po plovimo, tai bus šviesiai mėlynos spalvos po keletą plovimas, labai gražus.

Mes esame patikimi ir labai profesionalus pardavėjas, mes turime mūsų pačių gamykloje, mes galime padaryti, mažmeninės ir didmeninės prekybos, mes galime padaryti OEM ir ODM.Jei mes neturime produktas jums reikia, tada mes galime padėti jums rasti, ar gal mes negalime padaryti tai už jus, jei jūs turite pakankamai kiekiais.

sku: m23269

Prekės Pavadinimas Flagket
Medžiaga MEDVILNĖS
CN Šanchajus
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis Vyrai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…