Vyrai Moterys Vaikas Futbolo Megztiniai Nustatyti Atsitiktinis Sporto Treniruočių Fitneso Individualų Atspausdintas Logotipas Skaičius Unisex Futbolo Uniformos

0 Reitingai
€298.38 €426.25

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pls kad pirmiausia.Po užsakymo pateikimo, prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums užsakymą informaciją.Mes atsiųsime jums tinkas patvirtinimo.Jei jums nereikia pritaikymas, mes atsiųsime jūsų užsakymas yra tuščia versija.

-Megztiniai yra pažeistos dėl piktnaudžiavimo ar netinkamo tvarkymo.

Apie pritaikyti:

-Individualų Džersis yra unikalus, jis negali būti grąžinti arba keisti, išskyrus atvejus, kai jis yra sugedęs arba pažeistas.

//Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

// Visas raides ir skaičius galite įvesti bus visiškai nukopijuotas į jūsų džersis.Mes negalime būti atsakingi už bet kokius grąžinimo ar keitimo, dėl klaidų savo individualų informaciją.

Apie mus:

DIYUME siūlo custom futbolo megztiniai įvairių stilių, kad tiktų jums.Ne greičiausias užsakymo iki pristatymo 6-15 darbo dienas!Nesvarbu, ar mokykloje, kelionės komanda ar lyga, mes jums padėsime.

-Asmeninių Priežasčių, dėl pasikeitusių proto ir kt.

// Spalva produktas gali šiek tiek skirtis dėl tokių priežasčių, kaip apšvietimo kampas, kuris yra per leistinas diapazonas, žinokite.

// Prašome užsisakyti iš anksto ir suteikti pakankamai laiko savo individualų jersey kelyje, transportavimas.Jei jums reikia greičiau, susisiekite su mumis, tačiau mes negalime garantuoti laiką.Mes nebūsime atsakingi, jei dėl force majeure, pavyzdžiui, atostogų, vėluos.

Mes integruotą pramonės ir prekybos įmonės su profesionalių pardavimo komanda ir dizaino komanda Kinijoje .Teikia platų produktų asortimentą, apimantį daug produktų kategorijas, plataus spektro galutiniams paslaugų gavėjams, įskaitant priežiūros specialistų, korporacijos, mokyklos, klubai ir mėgėjai, o taip pat viešojo ir komercinio pritaikymo.

Pastaba:

// Išskyrus produkto problemų, tokių kaip defektai, kai jūsų užsakymas pateikiamas, negalima grąžinti arba pakeisti.Atkreipkite dėmesį į šias sąlygas, yra ne mūsų atsakomybė:

sku: m40755

Taikomos Futbolas
Lytis Vyrai
Prekės Pavadinimas DIYUME
CN Fujian
Medžiaga Poliesteris, Spandex
Sezonas Pavasarį, Vasaros, Rudenį, Žiemos
Departamentas Pavadinimas Unisex
Kilmės Žemyninė Kinija
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…