Universalus Pincetu Papuošalai Įrankis Perlas Turėtojas Deimantų Papuošalai Pincetu Rinkinys 4 Papildomų Baudos Tweezer

0 Reitingai
€7.14 €17.00

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dydis:16.3x0.5cm

[4 Nagai Dizainas] galite paimti jį su 4 nagus peržiūrėti papuošalai iš visų kampų.Akmenys gali būti žiūrima iš visų kampų ir yra spyruoklinė.Lengvas, mažo dydžio, lengva nešiotis.

Pakuotės Turinys:

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

[Pakuotės Turinys]2*Granulių Grabber, 2*Tikslumas Pincetu.Medžiaga: Pagaminti iš nerūdijančio plieno.Bendras Ilgis Granulių Patraukti: Apytiksl. 11,5 cm, Bendras Ilgis Tikslumo Pincetu: Apytiksl. 16,2 cm.

4 * universalus pincetu

[Ergonomiškas Dizainas]padengtas nerūdijančio plieno rankena ir keramikos patarimas yra pagamintas iš pažangios kokybės už ilgalaikį patvarumą.Ergonomiškai suprojektuotos, su poliruoto šonai, patogi rankena.

[Platų naudoja]be įlaipinami perlai ir karoliukai, ji taip pat gali būti naudojamas įvairiais tikslais.Jis gali būti naudojamas įvairioms progoms, pavyzdžiui, laikrodis remontas, papuošalai priėmimo, IC chip montavimas ir kt.

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:201 Nerūdijančio plieno

[Lengvos medžiagos] metalo dalis yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, o bendras svorio yra gana lengvas.Rankenos dalis priima neslidžia struktūrą, kuri yra patogi naudoti.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

sku: m18863

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…