500pcs linksmų Velykų Žaislai, Lipdukai Apvalus Sandarinimo Lipdukai Dovanų Dekoro Lipduko Kepimo Lipdukai, Etiketės, užrašų knygelė Raštinės Prekes

0 Reitingai
€3.33 €4.82

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Netoksiški ir Nekenksmingi: lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, atsparus Vandeniui ir prakaitui.Yra apsauginė plėvelė ant lipduko išlaikyti lipdukas brighting, valymo ir turintys ilgą tarnavimo laiką.

Paprasta Naudoti: galite nuplėšti mielas lipdukai iš ritinio tiesiogiai ir lengvai.Kai jis yra nenaudingas, gali būti pašalintas iš objektų be jokių pėdsakų ir ne klijai.

Puikus Dekoracijos: Mūsų Velykų lipdukai yra puikus vaikams " Velykų šalys, gimtadienio ir kitų temą šalis.Sukurti šventinę atmosferą namuose, biure ir partijos svetainėje savo šeima ir draugais.Naudoti juos kaip partija pasisako ir jūsų vaikai bus meilė.

Programos:Jis gali būti taikomas papuošti vokai, dovanų dėžutės, atvirukai, laiškai, atvirukai,konditerijos gaminių, iškarpų albumai, rankų darbo amatai ir pan.

Spalvinga ir kelių stilius:500Pcs Velykų lipdukai turi 6 tipas modelius įtraukta: Žavinga katytė, spalvingas Velykų kiaušiniai.

sku: m38143

Medžiaga Popierius
Vnt 500pcs
Amžius >6 METŲ, >3 METŲ, 3 METAI, >8 METŲ AMŽIAUS
Kilmės Žemyninė Kinija
Savybės Linksmų Velykų Lipdukai, Vyniojimo Dovanų Dėžutės Etiketės, lipdukai, kanceliarinės prekės, Vaikų žaislas, lipdukai
Dydis 1Inch/2.5cm
Formos Round

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…