Pelės Padas Noriu Taco Apie Tai Geltona Juoda Biuro Reikmenys Šiuolaikinės Pelės Padas Pelės Kilimėlis Stačiakampio Kilimėlis 9.5"x7.9" Colių

0 Reitingai
€17.13 €23.16

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Medžiaga: Gamtinis Kaučiukas dokumentų Paketą sudaro: 1 * Pelės Mygtukai.(NE pelė)

Puiki Dovana kasdien naudoti namuose ar biure, tai labai intymus ir praktiška dovana jūsų mama, tėvas, žmona, vyras, mergaitė, berniukas, draugas ir kolega.

Papuošti jūsų stalo, su ryškia konstrukcijų, kurios puikiai atrodo ir apsaugoti savo pelės nuo įbrėžimų ir purvo.Fine tekstūra paviršius pagerina sekti pelės judesius, non-slip gumos undersurface tvirtai tvirtinasi darbalaukio.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų Prioritetas.

Matmenys:9.5 x 7.9 x 0.12 cm (240mm x 200 mm x 3 mm) Pakuotė:1* Pelės mygtukai.

Tai didelis, pelės padas, tinka kompiuterio darbalaukio nešiojamas office home, taip pat puiki dovana vyrų, moterų, berniukų, mergaičių draugais, kolegomis, šeima.

Mes siūlome 100% pinigų grąžinimo garantija, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pažadas, ir grįžta/ mainai yra lengva ir paprasta.

Įdomi, unikalaus dizaino asmeninį užsakymą pelės mygtukai.Tegul pelės mygtukai suteiks jums nuostabų jausmą jūsų biurui gyvybės.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, kad Pelės Mygtukai.Mes esame profesionali apie pelės mygtukai , įsipareigojusi kurti daugiau išskirtinį daugiau praktinių ir labiau aplinką tausojančių produktus.Mūsų Pelės Mygtukai, kaip parodyta nuotraukos aukščiau.

Taigi, Tiesiog Spustelėkite Įtraukti į Krepšelį pirkti šį žaidimų Pelės Padas!

Dydis:9.5 x 7.9 x 0.12 cm (240mm x 200mm x 3mm)

Natūrali Guma, Sveika ir ekologiška.Tankus jautrūs ir anti-slip natūralios gumos pagrindas gali tvirtai suimkite darbalaukio.Premium, minkšta medžiaga, dėl savo patogumo ir pelės kontrolės.

Pažadame:Pinigų Grąžinimo Garantija,Pakeitimas Garantija.

sku: m15796

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…