Moterų Sporto Liemenėlė Plius Dydis XL Nailono Reguliuojamas Nugaros Sagties Nežiūriu Miega Jogos Apatiniai Treniruotės Viršuje Mažo Intensyvumo Mokymai

3 Reitingai
€8.99 €15.25

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Nemokamai Grąžinti: Ji buvo taikoma 24 pagrindinių rinkos šalimis, Rusija, Jungtinės valstijos, Ispanija, Prancūzija, Pakistanas, Nyderlandai, Izraelis, Lenkija, didžioji Britanija, Vokietija, Italija, Portugalija, Belgija, čekijos Respublika, Šveicarija, Kanada, Australija, Japonija, Pietų Korėja, Ukrainos, Meksikos, Čilės, Saudo Arabijos ir Jungtinių Arabų Emyratų. ======= Jei pirkėjas nori naudotis nemokama vietos grąžinimo paslaugą , rekomenduojama, kad pirkėjas atidaryti grįžti grąžinti ginčo per 15 dienų, gavęs prekes ir pasirinkite "grąžinti prekes" : Jei pirkėjas neturi pagrindo grąžinti prekes , pirkėjas gali pasirinkti "negerai, kad pirkėjo priežastis", "aš rasti pigiau vieną pirkėjo priežasties" ir "man nereikia pirkėjo priežastis" kaip priežastis, dėl ginčų, tai reiškia, kad nėra jokios priežasties, siekiant grąžinti prekes vietoje.

sku: m15382

Medžiaga nailonas, 75% Nailonas
Paslauga Paramos Dropshipping, NO LOGO
Dydis S, M, L, XL
CN Fujian
Modelio Numeris 3388
Funkcija Kvėpuojantis, Kvėpuojantis, Anti-Pilling, Quick dry
Sportas Tipas 02 Bėgimas Ir Bėgiojimas, pėsčiomis, Svorio Kėlimo, Treniruotės
Kilmės Žemyninė Kinija
Uždaryti Tipas Reguliuojamas nugaros sagties
Elemento Tipas Sporto Liemenėlė Moterims
Sportas, Tipas 01 Joga, Kultūrizmas, FITNESO, Sporto Ir Mokymas
PADAS Nuimama krūtinės pagalvėlės
Prekės Pavadinimas Lukitas
Sporto Tipas Joga
Departamentas Pavadinimas MOTERIS

Klientų Q & A

avatar

Žiemos besiūliai liemenėlė. Sandėlyje 75% nailono, 25% spandex. Rob rozmir šių pardavimų, pidishov dididially. Puodeliai su Bazhannya Mozha viinyati, bretelya būti reguliuojamas, kabliukai į gera. Puikus mergiotė, kokybę, šis produktas yra sugedęs visiems 100%.

avatar

⭐⭐⭐⭐⭐

avatar

Puiki liemenė. Ačiū

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…