360° Elektros Lanko GRILIS Lengvesni USB Vėjo Flameless Plazmos Uždegimo Ilgai Virtuvės Žiebtuvėlių Dujos, Lengvesnės už Žvakė dujinė Viryklė

1 Reitingai
€7.23 €14.17

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ypatybė:

4.Platus Panaudojimas: Tai žvakė, žiebtuvėlis yra labai nešiojamų, ir patogu, ir gali būti naudojamas įvairioms progoms, pavyzdžiui, žvakės, dujinės viryklės, pėsčiųjų ir kempingas.

Maitinimas: USB įkrovimas

Spalva: Juoda, Sidabrinė, Mėlyna, Žalia, Raudona, Rožinė Aukso

1.Vėjo ir Flameless Technologija: Lanko lengvesni priimti vėjo dizaino ir flameless plazmos technologija, kad apsaugoti elektros impulsų iš yra prapūsti iš stipraus vėjo arba drėgnas oras.

5.Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Specifikacija:

3.USB jungtį: lengvesni naudoja ličio jonų baterija, kuri gali būti iškrauti šimtus kartų, vienu metu.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką.Elektros žiebtuvėliai yra labiau ekonomiškas ir draugiškas aplinkai, atitinkantis 300 tradicinių žiebtuvėliai.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2.Safty Apsauga: Tai taip daug lengviau uždegti žvakės su šio, nei tradicinių butano žiebtuvėliai arba rungtynių.Saugos užrakto konstrukcija saugo vaikus nuo ugnies.Ilgas ir lankstus, minkštas galvos leidžia jums išlaikyti saugų atstumą nuo kibirkščių.

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

sku: m149595

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris 13
Naudojimas Virtuvė
Stilius Elektroninis

Klientų Q & A

avatar

Jis buvo ilgą laiką, bet gerai gavo. Gaisro lazdos gerai. Shingi

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…