Tualetas Tualetas Sėdynės Padengti Plaunamas ir Daugkartinio naudojimo Tualeto Sėdynės Pagalvėlės Tinka Labiausiai Dydis Tualeto Sėdynės dujomis

0 Reitingai
€2.57 €5.15

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Medžiaga: Mezgimo Medžiagos

Techniniai duomenys:

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

1 * Rinkinys, klozeto Dangčiai

Platus Programas: Jis gali būti sumažinti laisvai pagal dydį ir rūšis, klozeto, ir yra taikomas 95% tualeto sėdynės rinkoje.

Patogi Rankena: patogi rankena dizainas gali apsaugoti nuo purvo tiesiogiai susisiekti su tualeto sėdynė, kuri yra daugiau, švarus ir higienos.

Komplektą Sudaro:

Prekės Specifikacija:

Atkreipkite dėmesį, kad dėl įtakos šviesos ir ekraną, šiek tiek chromatines aberacijos yra priimtinas.

Aptarnavimas po pardavimo: Jei turite kokių nors problemų, nedelsdami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti ją kaip galima greičiau.

Daugkartinio naudojimo Padengti: Elektrostatinių adsorbcijos tualeto sėdynės padengti, gali būti įterptas ne kartą nepaliekant pėdsakų juosta.

Tualetas Tualetas Sėdynės Padengti Plaunamas ir Daugkartinio naudojimo Tualeto Sėdynės Pagalvėlės Tinka Labiausiai Dydis Tualeto Sėdynės dujomis

Minkšta Medžiaga-Pagamintas iš puikios kokybės medžiagos mezgimo, tualeto sėdynės padengti minkšta ir odos draugiškas, patogus ir kvėpuojantis.

Dydis: 8.5*ne didesnis kaip 36 cm

Pastabos:

Prašome leisti šiek tiek matavimo paklaida dėl rankinis matavimas.

Savybės:

sku: m155182

vienkartiniai No
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Lipni Tualeto Kilimėlis
Medžiaga Medvilnės Linter

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…