Aukščiausios Kokybės Vyrai Skėtis Automatinis, 3 Sulankstomas Skėtis nuo Lietaus Moterų Vėjo Kelionių Verslo Vyrų Rėmo 12K Didelis Lauko Skėtis

1 Reitingai
€15.92 €31.84

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės

- Dvigubo tikslo: jis veikia ir saulėtą, ir lietingą orą, efektyviai izoliuoja UV ir saugo nuo lietaus.

- Neperšlampama dizainas: skėtis pagamintas iš 190T eponžas audinio, turi puikų vandens atsparios turto, ir bus greitai išdžiūti.

3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.

Mūsų Misijos:

Mes nesame atsakingi už muitinės formalumų, bet koks klausimas, tokie kaip konfiskavo muitinės,paketas, grąžinami,pakuotės sunaikinti muitinės pirkėjų atsakomybę.

【365DAYS 100% Pasitenkinimas Garantuotas】 Oukteer yra įsipareigoję teikti kiekvieno kliento su aukščiausio lygio klientų aptarnavimo.Jei kyla abejonių,susisiekite su mumis be rūpesčių.Aprašymas: - Išskirtinį gamtos ir supaprastintas dizainas:aukštos kokybės skėtis labai tinka lady&ponai.

Prašome pranešti mums deklaruota vertė ir pavadinimas užsakymai, visi muitai, yra pirkėjų

Mes nustatyti numatytąjį laivybos metodą mūsų produktas,jei norite pakeisti pristatymo būdą, jums turėtų sumokėti papildomą pristatymo mokestį, kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.Papildomų laivybos mokestis yra nuotolinio srityje nėra įtraukti į mūsų kainos, jei jums jų reikia,prašome sumokėti į biudžetą, laivybos mokestis yra nuotolinio sritis, kad,todėl prašome patikrinti, ar jūsų adresas, o jūs pasirinkite DHL,UPS,FEDEX,TNT,AVS.

Jei prekės nėra atvyko per 35days,prašome susisiekti su mumis,grąžinti jums bus išduota su pateisinimu, 100% patenkintas klientas yra mūsų tikslas.

2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .

- Ergonomiška rankena: su matinio rankena ir specialios formos, tai skidproof.Pastaba: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!Mes gamyklos tiesioginio pardavimo, kokybė yra geriau nei kiti, ir kaina yra labai pigūs, mes garantuojame kokybę.Pasibaigus mokėjimo, jei nėra vėlavimo, mes laivas tą pačią dieną po mokate.Jei norite pirkti daug, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums nuolaidą!

jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.

- Super stiprus ir patvarus: 12 dervos armuoto stiklo pluošto, šonkaulių, ji negali atsispirti stiprus vėjas ir smarkus lietus ar sniegas.

- Nešiojamų dizainas: Laikyti jį į savo portfelį, kuprinė, arba bagažas.Šis skėtis yra puikiai nešiojamų visiems!

Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas,savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama,todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo,ypač per atostogų sezoną,todėl prašome kantrybės.

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau,mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus

Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Prašome grąžinti ir pateikti sekimo numerį, mums per 7 dienas

Atsiliepimai yra labai svarbu mums,mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo,jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą,mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas

Bet stebėjimo informaciją atnaujino bus jums pranešti, laiku,taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.

Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo apmokėjimo pagaminti ir patikrinti Mes pasirūpinsime, pristatymas pagal adresą, pirkėjo pateikti, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti Mendtaisykla.lt.

- Automatinis įjungimas / išjungimas: tai greitas, lankstus ir patogus naudoti su viena ranka.

Visame Pasaulyje Laivybos.

sku: m149130

Žymos: Skėtis

Statybos Visiškai Automatinis Skėtis
Dydis XL
Aprašymas Vyrai Juoda Danga 10K Skėtis
Modelis Trys-sulankstomas Skėtis
Stilius Didelis Vėjo Skėčiai
Tipas Skėčiai
Modelio Numeris Visiškai Automatinis Skėtis
Produktas Skėtis
kontrolės Visiškai automatinis
Funkcija Lankstymo
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Išorės Rėmas Medžiaga Juoda Danga
Medžiaga 190T Nailono Audinio

Klientų Q & A

avatar

Didelis skėtis, jis veikia, kompaktiškas. Greitas pristatymas.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…