Nešiojamų Skalbimo Mašina Dangtis,Viršuje Apkrovos Plovimo Džiovintuvas Danga,Atsparus Vandeniui Iki Galo-Automatinis/Varantys Skalbimo Mašina

0 Reitingai
€10.52 €13.15

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Oxford medžiaga

Tiktų 7,5 kg iki 8kg viršų apkrovos plovimo ar džiovinimo.Tinka kartų:tualetas,virtuvė,vonios kambarys,balkonas, šviesos,lauko,pastogės,markizės.

Viršelio blokai lietaus ir apsaugo mašiną nuo getting šlapias tiesiogiai, tačiau ji gali prasiskverbti į apsauginį dangtelį, šiek tiek, jei kritulių kiekis yra sunki.Pranešame, kad šiuo klausimu.

projekto atidarymo ir uždarymo, viršutinis dangtelis yra atspari stipriam vėjui ir viršutinis dangtis ne nupūsti momento ir apsaugo geriau, skalbimo mašina, ir net taifūnas yra viskas gerai!Montavimas yra taip pat paprasta, lengva ir patogu, ir turi ilgą tarnavimo laiką!

1 * Skalbimo Mašina Dangtelį (Skalbimo Mašina yra ne icluded)

Vanduo gali būti tiekiamas be pašalinti skalbimo mašina padengti.Priklausomai nuo naudojimo situaciją, dydžio vandens įleidimo galima reguliuoti patogiai.

Įsitikinkite, kad dydis būtų tinkamas mašina, padengti mašina tiesiogiai ir susieti jį ant nugaros.

Nešiojamų Skalbimo Mašina Dangtis,Viršuje Apkrovos Plovimo Džiovintuvas Danga,Atsparus Vandeniui Iki Galo-Automatinis/Varantys Skalbimo Mašina

Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

dydis:Ilgis: 56cm-58cm (leist.)

Pastaba:

Pakuotės Turinys:

Plotis:59cm-61cm

atsparus vandeniui, saulės kvėpuojantis senėjimo pasipriešinimo, išvengti spalvos,dažai ne,senėjimo ir rūdžių dėl plovimo

Nes skalbimo mašina, variklis yra ant nugaros, saugumo sumetimais, 3-pack dizainas, gera šilumos išsklaidymo.

Kaip Naudoti:

Aukštis: 95cm (leist.)

Apie Dropshipping

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: m162167

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga 100% Poliesteris

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…