Termometras su Drėgmėmačiu Patalpų Su Laikrodis-Žadintuvas, LCD Skaitmeninis Termometras, Skirtas Kambarys, Gyvenamasis Kambarys, Vyno Rūsys

0 Reitingai
€10.37

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pakuotės Turinys:

Spalva: juoda/Balta

Be to, sienos ar stalo nebus užima vietos.Jūs galite pakabinti patalpų termometras su drėgmėmačiu ant sienos kaip papuošalas arba vietoje, tiesiai ant stalo ir tikėtis paramos už jį.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Paprasta vieno mygtuko dizainas, termometras leidžia operacijos daugiau elegantiškas ir rafinuotas.Temperatūra rodoma °C ir °F gali būti įjungtas vienu mygtuko paspaudimu.Temperatūra priemonės: -50 °C ~ 70 °C (-58 °F ~ 158 °F) temperatūros tikslumas: ± 0,5 ° C. Priemones, drėgmė: 10% RH ~ 99% RH.

Kambario termometras kaip daugiafunkcinį įrenginį kartu su termometru, drėgmėmačiu, kalendorius ir žadintuvas.puikiai, kaip kambario termometras namuose, gyvenamasis kambarys, virtuvė, vaikų kambarys, miegamasis ar vyno rūsys.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Didelis LCD ekranas su dideliais ir storais skaitmenų leidžia jums skaityti temperatūros, drėgmės ir laiko daugiau lengvai ir aiškiai.Powered by 1 x AAA (nepridedami)

Su skaitmeniniu termometru/drėgmėmačiu, jūs visada turite apžvalga patalpos klimatui, todėl galima pritaikyti individualiai, pagal savo poreikius.

1 x laikrodis-žadintuvas temperatūra drėgmėmačiu

Medžiaga: ABS

sku: m14140

Kilmės Žemyninė Kinija
Yra Protingas Prietaisas Taip

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…