Sieninis Laikrodis-Paplūdimys Tematikos Mėlyna Sieniniai Laikrodžiai Su Baterijomis, Silent Ne Pažymint,Namų Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys Office 10 Colių

0 Reitingai
€11.18 €14.72

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Apie Mokėjimą

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

Spalva: Picture Spalva

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

[Dekoratyvinis] - Derliaus prašmatnus dekoras yra verta pareikšti namuose papuošti savo kambarį, miegamasis, virtuvė, vonios kambarys, klasės, svečių kambarys, kabinetas, valgomasis, kavinė, biblioteka ar bet kokios spalvos sienos.

Sieninis Laikrodis-Paplūdimys Tematikos Mėlyna Sieniniai Laikrodžiai Su Baterijomis, Silent Ne Pažymint,Namų Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys Office 10 Colių

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

[Geros Dovanos] - Puikus pasirinkimas Kalėdų dovanos, Vaikų Dienos, Vestuvinės dovanos, Jubiliejus dovanos, Motinos Diena dovanos, Tėvo Dienos dovanos, Gimtadienio dovanos, Šventės, dovanos ir kt.Pasidalinti šį gražus sieninis laikrodis su jūsų artimuosius.

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Mendtaisykla.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Mendtaisykla.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

[Silent] - Aukštos kokybės, tylus judėjimas išlaiko tikslų laiką dieną ir naktį, ir visiškai ramioje aplinkoje, baterija, reikia 1 AA anglies cinko baterijos (neįtraukta į komplektą).

[Lengva Skaityti] - Mediniai Spalvos Smėlio Vandenyno Paviršiaus Sieninis Laikrodis 10 colių Skersmens (~25.4 cm), Juodos Didelės arabiškais Skaitmenimis ir Rankas, Lengvai Skaitomas, Net į Šonus.

1 * Sieninis laikrodis

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Apie Po pardavimo Paslaugos

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

Apie Siuntas

Apie Mus

Pakuotės Turinys:

Medžiaga: MDF

Apie Atsiliepimą

sku: m20731

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas FGHGF
Yra Protingas Prietaisas Taip

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…