Saulės Denio Šviesos Lauko Saulės Žingsnis Šviesos Vandeniui Saulės Tvora Šviesos Kiemo Laiptais Po Kelias Veranda, Sodas, važiuojamosios kelio dalies, Dekoras

0 Reitingai
€16.19 €22.80

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Speciali Pastaba:

【Lengva Prijungti ir Nustatyti】 saulės lauko denio žibintai yra suprojektuoti su dviejų varžtų skylėmis pritvirtinti.Saulės šviesos denio turėklai bus pristatytas su plėtimosi kištukai ir savisriegiai.Saulės denio apšvietimas turi du diegimo galimybes, kurios gali būti dedamas vertikaliai arba horizontaliai.Nėra jokių nepatogus laidų.Įrengimas yra paprastas ir lengvas, galima padaryti per mažiau nei vieną minutę.

【Lauko Apdailos Platus】 Tai saulės denio, lauko žibintai, yra puikus dekoravimo lauko laiptai,tvoros,tvoros,rampos,terasų,aikštelėse,kiemuose,laiptai,deniai, pašto dėžutes ir tvoros ir t.t.Saulės šviesos denio bus tiekti saugius apšvietimo ir elegantiškas papuošalai jūsų gražaus gyvenimo namuose.

5.Sandėliavimo kai jo nenaudojate, atminkite, šviesos reikia imti už dieną, kiekvieną mėnesį, siekiant išvengti žalos baterija.

2.Saulės skydelio paviršius turi būti švarus, rinkti saulės veiksmingai.

2/4/6PCS Saulės denio šviesa

Savybės:

4/8/12PCS Varžtas

Paketų Sąrašo:

LED Apšvietimo Spalva: Šilta balta /Spalva keičiasi

1.Prašome visiškai įkraukite prietaisą ir prieš naudodami pirmą kartą.

4.Ekstremaliomis šalta, arba debesuotą ar lietingą, ar snieguotas dieną, baterija gali būti visiškai įkrauta.Tokiais atvejais, naudojimo laikas bus trumpesnis, nei paskirti apšvietimo laiką.

Specifikacija:

Baterija: Ni-MH 1.2 V / 500mAh

3.Baterija gali būti iš galios, jei ten nieko gero saulės šviesos ilgą laiką, ji gali grįžti prie normalaus po mokestis idealiomis ryškioje saulės šviesoje.

【Saulės energija Varomas Auto On/Off】, saulės skydelis nuo saulės šviesos tvora yra pagaminta iš amorfinio silicio.Ši tvora žibintai saulės energija varomas tik trunka apie 4-5 valandas visiškai įkrauti saulės laiko,ir saulės lauko apšvietimas tvora gali būti imamas net dėl debesuota dienas.Ji gali dirbti maždaug 8-10 valandų naktį.Nesijaudinkite apie tekinimo denio žibintai saulės įjungtas arba išjungtas.Denio saulės šviesos, automatiškai bus įjungti temstant ir išjungti auštant.

【2 rūšių Apšvietimas】Ši tvora saulės šviesos turi šiltai balta ir 7 besikeičiančių spalvų apšvietimo.Šilta balta režimas yra tinkamas kasdieniam apšvietimas.Ir 7 spalvų konvertavimo režimai ypač tinka atostogų apdaila.Galite persijungti tarp 2 režimai paspaudus juodą mygtuką viduje.Dėl kriauklių, modelis sumažinti akrilo plastiko dangtelį, šis saulės denio laiptų apšvietimas turi geresnį šviesos ir šešėlių spektaklis savo kieme dekoro.

Įkrovimo Laikas: 4-5 val.

Šviesos Ryškumas: 10 liumenų

1X Instrukcija

Medžiaga: ABS

Darbo Laikas: 8-10 val. (po visu mokestį)

Atsparus vandeniui: IP55

【Atsparus vandeniui atsparus smūgiams Eco-medžiaga】Tai saulės tvora, lauko žibintai yra pagaminti iš IP55 sąlygoms atsparios medžiagos.Akrilo ir ABS tausojančių medžiagų užtikrina ilgaamžiškumą lauko tvoros žibintai.Mūsų saulės tvora šviesos gali dirbti įprastai pagal įvairias atšiaurios oro sąlygos.Atnaujintas itin didelis saulės skydelis gali gaminti daugiau energijos ir 10 liumenų vienam lempa leis didesnis apšvietimas.

LED Šaltinis: 1RGB + 1WW

sku: m125638

Žymos: saulės denio šviesa

Saulės Elementų Tipas NI-MH
Yra Lemputės Įtraukti Taip
3 funkcija Saulės šviesos tvora
2 funkcija saulės žingsnis šviesos
Maitinimo Šaltinis Saulės
Modelio Numeris saulės laiptų šviesos
Korpuso Medžiaga ABS
Apsaugos Lygis IP55
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Garantija 90 Dienų
4 funkcija lauko saulės šviesos
Pagrindo Tipas Pleišto
Naudojimas ATOSTOGŲ
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija 1 saulės denio šviesa
Stilius Modernus Stilius
Sertifikavimo BMK, ce
Prekės Pavadinimas Hansoland
Yra Pritemdomi Taip
Savybės SAULĖS ŠVIESOS LAUKO

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…