Sodo Šviesos Lauko Apdaila su Platų Naudoja ir Išskirtinį Apdailos, Lauko, Sodo Kieme Apdaila

0 Reitingai
€13.93 €20.79

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Spalva: Violetinė/Rožinė/Mėlyna/Geltona

Energijos Efektyvumas: saulės angelas sodo kuolo šviesos funkcija didelio efektyvumo saulės kolektorių, kuris yra energijos taupymas.Jis bus automatiškai imti ir saugoti energiją dienos metu, o naktį šie lauko angel saulės šviesos, automatiškai įjungia jūsų sode.

IP44 Vandeniui: griežta struktūra leidžia lauke, saulės sodas žibintai atlaikyti visų rūšių oras ištisus metus.Ar ji yra saulėta, lietaus ar sniego, tai gali dirbti lauke paprastai.

1 * Sodo Saulės Šviesos Angelas

Prašome leisti 1-2 cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Atsparus vandeniui klasė: IP44

Lauko Saulės Sodo Žibintas su Įvairių Ryškių Spalvų ir Lengva Įdiegti Lauko Papuošalai Takų, Šaligatvių, Vejos SDI99

Bendras grynasis svoris: 242g

Nuolat apšvietimo laikas: 6-12 valandas

Medžiagos: Geležis, akrilas, nerūdijančio plieno

Pastabos:

Komplektą Sudaro:

Universalus Saulės Šviesos: Šių angel saulės šviesos gali būti naudojamas kaip lauko papuošalai keliai, šaligatviai, veja, terasa, balkonai, terasa, sodas, arba bet kur, kur jūs norite.

Pavadinimas: Saulės Šviesos Angelas

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti dabartinių spalvų elemento.

Aprašymas:

Prekės Specifikacija:

Baterijos talpa: 1.2 V 300Mah

Techniniai duomenys:

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Pakuotės svoris: 330g

Lengva Įdiegti: Sodo saulės šviesos angelas yra lengva įdiegti be laidų.Jūs tiesiog įdėkite įrengti saulės sodas akcijų, atsižvelgiant į dirvožemį, tinka priekinis kiemas, gėlių vazonas, gėlių lovos ir kt.

Tarnavimo laikas: 50000 h)

Atsiskleisti dydis: Apie 9*13*79cm/ 3.54*5.12*31.10 į

Kūrybos Angelas Dizainas: Kai jums pažvelgti į sodo saulės šviesos angelas iš visų kampų, ji bus nustebinti jus su savo nuostabiu dizainu ir unikalių sparnus.Tai vilties simbolis, gerumą ir tyrumą.

Saulės skydelis: 2V 40Mah

sku: m135827

Prekės Pavadinimas GRWIBEOU
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo BMK
Yra Lemputės Įtraukti No

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…