Lenktas Strypas Automobilių Plovimo Mop Šepetys Reguliuojamas Automobilių Plovimo Šepetys Ilga Rankena Švarus Mop Pakeitimo nesibraižantys Teleskopinis Vadovas Chen Y4Y8

0 Reitingai
€5.53 €11.06

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ačiū už jūsų dėmesį, yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Dydis: traktoriaus galvą 27*15cm/10.8"*6" Strypas ilgis 50 cm/20" 102cm40.8" po įtraukimo

Automobilių Išsamiai Automobilių plovimo šepečiai yra puikus pagalbininkas, valymas, džiovinimas, vaškavimas, dulkių ir poliravimo jūsų automobilio ar namų.

1pcs mop galva

Šis būdas, mikropluošto automobilių plovimo mop vadovas užtikrina, kad jis nebus subraižyti ar pakenkti savo dažų, siūlanti įbrėžimams, korp - ir sukama-nemokamai apdaila ramybę ir puikių rezultatų.

Savybės

Ne tik jūs galite plauti, sunkvežimius, autobusus, Visureigius, motociklus, RVs, valtys, bet ir automobilių plovimo priedai yra puikus langai, dulkių šalinimo, lubų ventiliatoriai, lauko pastogės, valtys, vaikams, čiuožyklos, lauko statinių ir namų aksesuarų!

Kaip automobilių plovimo kempine plauni galva darbai yra spąstais, purvo ir nešvarumų daleles į skaidulų plauti pirštinės surinkti juos.

1pcs mop

Vienas automobilių plovimo, drėgnas ir sausas

Produktai apima:

sku: m88940

Elemento Tipas Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiagos Tipas Mikropluošto
Specialios Funkcijos Automobilio Plovimo Šepetys su Ilga Rankena Automobilių Plovimo Mop

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…