Kokybės ir povandeninis siurblys, naudojamas dujų stoties gera kaina

0 Reitingai
€1 950.60 €2 053.27

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

A: Mes turime sandėlį statyti Yiwu city, Kinija, ji netoli Šanchajaus ir Ningbo uosto, mes galime užtikrinti greitą pristatymą, jei jums reikia.mes taip pat siūlome 1 metų garantija mūsų produktas, mes galime pakeisti naujais nemokamai arba guild jums daryti automatinį.mūsų po tarnybos komanda yra profesionalas savo srityje.

Išleidimo Vožtuvu (4) Patikrinti, Vožtuvas (5) Kiti apsauginiai įtaisai yra virš siurblio išleidimo.Tai apima patikrinti vožtuvas, kad uždaro ant moliuskui ir apsaugo nuo nugaros verpimo ir išleidimo vožtuvu, kuris leidžia traukiant ESP be šlapias vamzdžiai eilutę.

Maitinimo Kabelis (3) Variklių Švino Pratęsimo (9) elektros pagrindinis laidas ir plokščio kabelio motorinių švino pratęsimo su pothead prisijungti prie paviršiaus įranga, ESP, motorinių transporto priemonių ir gerai stebėjimo prietaisas.

Paviršiaus Įranga (2) Aboveground sistemos valdytojas kartu su Kintamo Dažnio Pavara ir susijusios transformatorius arba patentuotas AAESP Kintamo Dažnio Generatorius, įrengti reguliuojamą elektros energijos tiekimo į ESP.

Įsiurbimo/Dujos, Separatorius/Dujų Kompresoriai (7) iš Karto po siurblio įsiurbimo kartu su dujų atskirtuvas, jei reikia.Dujų atskirtuvas leidžia be trikdžių geras sąlygas su laisvųjų dujų kiekis didesnis kaip 10% iki 20%.AE-ESP Dujų Kompresoriai gali dirbti iki 45% nemokama dujų ir garų.

5,Už benzinas,dyzelinas,žibalas ir kt.

Spustelėkite Nuotrauką, kad pamatytumėte daugiau

Siurblys (6) siurbimo vieneto savaime sudaro daugiapakopis išcentrinis siurblys įsikūręs slėgio rankovės su pajėgumą gamybos pajėgumai iki 100 000 BPD (16,000 m3/d) iš gylis iki 15000 ft (4,575 m).

A: Paprastai tai yra 5-10 dienų, jeigu prekės yra sandėlyje.ar tai yra 15-20 dienų, jei prekės nėra sandėlyje, tai yra pagal kiekį.

Techninė Specifikacija &Paketo data Įleidimo 0.1 Mpa Reguliuojamo Slėgio 21kpa-207kpa Maks.Srautas 240L/Min Gamyklos slėgio diapazonas 79kpa-93kpa Greitis 2820RPM Darbinis slėgis 34kpa Įtampa 220V,50HZ/380V,50HZ Matmenys 38*31*38cm,81*21*21cm Srovė 9A Neto Svoris 75 KG Galia 1.1 Kw bendras Svoris 95 KG Ex-įrodymas Klasės 1P*6 Paketas 140*40*30 cm Flxation Sriegis BSPF/NPT4" Pack 1 vnt/ dėžutėje

Mūsų povandeninis siurblys yra modeliuojama po raudona striukė.Mes naudojame tą patį brėžiniai, produktų kokybė yra labai gera, ir ji yra eksportuojama į užsienį.

A: Taip, mes galime pasiūlyti mėginio nemokamai imti, bet nenori mokėti kainą krovinių.

A: Mes turime savo 2 gamyklos gamina 80% produktus pagal save, įskaitant kuro dozatorius, kuro purkštukų, kuro siurblys, greito jungimo movos, matavimo gali, jerry gali, vožtuvai, vamzdžių montavimo,debitmatis ir pan,likusi dalis 20%, mes pirkti iš mūsų bosas giminių, draugų, įsitikinkite, kad gauti pigiausią kainą, ir šių gamyklose, dirbti su mumis per 10 metų.

Ypatybė:

4, Pastatytas su tikrinimo vožtuvas bypass vožtuvas, slėgio vožtuvas.

Kitų Produktų

A: Mokėjimo =1000USD, 30% T/T, anksto ,balansas prieš vežimą.mes taip pat gali neigimą, gebėjimą kitą mokėjimo būdą, jei reikia.

3, Sutaupyti laiko, mažesnės paslaugų savikaina.

2, Lengva įdiegti ir paslaugos greitai, paprastas ir saugus elektros jungtys.Kolektorius suteikia vertikaliai arba horizontaliai biudžeto įvykdymo patvirtinimo.

Povandeninis alyvos siurblio dujų stotis; povandeninis alyvos siurblys alyvos depas (degalų laivas), povandeninis alyvos siurblys, iškrovimo naftos rezervuarų krano, ir panardinamuosius) alyvos siurblys aliejus gerai.Mūsų bendrovė daugiausia parduoda panardinami siurbliai degalines.

K.: Kas jūsų įmonė gali pateikti?

1, Geriausius rezultatus, ilgai paslauga, mažesnis triukšmas.

Panardinamieji elektrinis siurblys gali prisitaikyti prie įvairių rūšių aliejus ir sąlygomis.Rotoriaus ir vadovas shell nikelio-kurių sudėtyje ketaus ir siurblio velenas, K-500 Monelmetalo kad siurblys būtų patenkintos tarnavimo laikas esant maksimaliai jėgos ir apkrovos.Siekiant prisitaikyti prie geros būklės, nešantis ir supaprastinta surinkimas iš komponentų, daugiapakopis povandeninis elektros siurbliu, priima trijų tipų visą slankiojo tipo, pilnas slėgis tipo ar pusiau slankiojo tipo susirinkimo forma ir yra padalintas į radialinis srauto ir mišraus srauto struktūros.Kalbant apie vartojimą, jis yra padalintas į standartinio siurblio, smėlio kontrolės, siurblys, ir antikorozinės siurblys.

Garantinis Aptarnavimas

Gręžinio (1) Prašyme gręžinio teikia struktūrinių ir slėgį, kuriame sąsaja, gręžimo ir gavybos įranga.

DUK

Conpany Informacija

6, Garai-nemokamai, siurbimo galvutė ilgiau nei siurblys.

Produkto Aprašymas

Q: ar jūs Esate gamintojas ar prekybos kompanija?

Q: Koks yra jūsų mokėjimo terminus?

Panardinamieji siurblys naudoja principo teigiamas slėgis stumti iš esmės panaikinti dujų pasipriešinimo reiškinį ir visiškai išspręsti problemų, kad savisiurbis siurblys negali išspręsti pagal aukštos temperatūros aplinkoje, keliamosios ir tolimojo susisiekimo sąlygos, pvz., mažiau naftos, dujų-skysčio dviejų etapų). , aplinkos taršos, ir net ne naftos.Be to, povandeninis siurblys, dujų stotis gali turėti kelis siurbliai (4-8 ginklai), ir savisiurbis siurblys gali tik siurblys vieną ginklą.Todėl, kad povandeninis siurblys palengvina naftos vamzdynų ir duoda didelę patogumo, montavimas ir priežiūra.Ekonomiška.

sku: m76659

Žymos: Povandeninis Siurblys

Sertifikatai ISO9001
Spalva Raudona, Mėlyna
Prekės Pavadinimas LanYuXuan, Aistar Kinija Grupė
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Mokėjimo T/T"
Prašymas komerciniai pastatai, Pramoniniai Katilai, Mašininis, Panardinami
Modelio Numeris Povandeninis Siurblys
Garantija 1years, 1 Metai
Lizdo Dydis 2inch
Įtampa 220V or 380V
Degalai Elektrinis, Benzinas arba Dyzelinas
Vamzdžio Ilgis 4m/ 7m
Kilmės Kinija
Spaudimas 0.75 kw arba 1,5 KW
Arklio galios 0.75 kw arba 1,5 KW
Galia Elektrinis, 0.75 kw arba 1,5 KW, Elektrinis
Kilmės vieta Kinija, Kinija
Funkcijos 0,75 kw/1,5 KW
Struktūra Pavarų Siurblys, Daugiapakopis Siurblys
Individualią pagalbą Logotipas
Maitinimo Šaltinis Elektrinis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…