Aliuminio Lydinys Grafikos Kortelės Turėtojas Jack Anodinio Oksidavimo Vaizdo plokštė Stovėti Anti-scratch Tarpiklis Stalinių Kompiuterių Priedai

0 Reitingai
€2.24 €3.21

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1. Paviršiaus Apdorojimo Procesas: statramstis anoduoti ir spalvos, kurios gali išlaikyti paviršiaus tekstūros produktas ilgą laiką be spalvos.Paviršiaus šlifavimas procesas gali išlaikyti gaminio paviršiaus daugiau tekstūra ir gražus.

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Modelis: AX-B100

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

3. Medžiaga: ekrano kortelės palaikymas rėmas pagamintas iš aliuminio, metalo, o ne plastiko galima išvengti senėjimo ir silpnumo iš plastiko ir gali būti naudojamas kaip ilgalaikio komponento pakeitimas.

Aliuminio Lydinys Grafika Kortelės Lizdas Anodinio Oksidavimo Grafikos Kortelės Turėtojas Jack Anti-scratch Tarpiklis Stalinių Kompiuterių Priedai

1 x Bazės

Paviršiaus apdorojimas: Anodavimas+šlifavimas smėlio srove

Pakuotės dydis: Apie 215x85x5mm/8.46x3.34x0.19inch

1 x statramstis

Taikoma objektas: Vaizdo plokštės

Spalva: Juoda, Sidabrinė, Mėlyna (pasirinktinai)

2. Lengva Įdiegti: įrankis laisvas rankas varžtas yra naudojamas nustatyti paramos modulis, kuris yra patogus įdiegti.Nulio įrodymas tarpiklis veiksmingai saugo jūsų vaizdo plokštė.

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Ypatybė:

Pastaba:

Bruto svoris: 80g

1 x Palaikymo blokuoti

4. Multi Modulis Stumdomas Reguliavimas: paramos modulis galėtų skaidrių aukštyn ir žemyn ir nustatykite greitį ir padėtį, ir gali būti suderinami su įvairių tradicinių ATX/MATX/ITX važiuoklės konstrukcijos ir ilgalaikio elektros energijos tiekimo skyrių susitikti naudoti vartotojo važiuoklės.

sku: m68512

Žymos: grafinis kortelės turėtojas

Pakuotė Taip
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas GPU ilgiklis
Modelio Numeris Grafika Kortelės Palaikymas
Prekės Pavadinimas VKTECH

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…