240 Vnt Baldai, Slankmačiai Sklandytuvų Kiliminė Danga, Laminato Grindys, Slankmačiai, Lipni, Sofos Sklandytuvas Pagalvėlės, Baldų Lova

0 Reitingai
€33.47 €46.49

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

dydis:32mm

1 žingsnis: Nuvalykite baldus koją ir laikykite jį sausai

Medžiaga:plastikas

4 žingsnis: Paspauskite sandariai, kad juos klijuoti gerai

Plačiai naudojamas: Baldai sklandytuvų sunkiųjų baldai tinka juda sofa-lova, stalas,lova,skalbimo mašina,kavos staliukas, spinta ir kt.Kostiumas, plytelių,medžio,keramikos,linoleumo, grindų ir kt.

Forma: Apvali forma

Baldų perkraustymas pagalvėlės skirtos juda baldai su lengvumu.Jie tinka įvairūs baldai, tokie kaip sofos, stalas, kėdė, lova ir t. t.Tai reiškia, kad jūs galite perkelti sunkiųjų daiktų lengvai, plytelių,medžio,keramikos,linoleumo grindys.

240 x baldai, slankmačiai

Lengva naudoti: Prieš naudojant sofa sklandytuvai, kilimų, baldų, prašome švaraus paviršiaus, kuris laikysis baldai skaidrių, pašalinti klijais, ir klijuoti putų paviršiaus baldų kojų.

240 Vnt Baldai, Slankmačiai Sklandytuvų Kiliminė Danga, Laminato Grindys, Slankmačiai, Lipni, Sofos Sklandytuvas Pagalvėlės, Baldų Lova

Diegimo Instrukcijas:

Pakuotės Turinys:

3 žingsnis: Klijuoti jį ant kojų

Veiksminga apsauga: Square baldai, slankmačiai neleidžia pradurtas ar įsibrovus į kilimą be subraižymo ar kenkia grindų / kilimų paviršių.Sumažinti triukšmo.Aukštos kokybės medžiagos: kėdės, slankmačiai, sklandytuvai yra pagamintas iš lygaus plastiko, su super stiprus sukibimas, kuris gali turėti baldų tvirtai ir pasiekti ilgalaikį laikymo galia.

2 žingsnis: Nulupkite apsauginį dangtelį

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Klijai baldų sklandytuvai gali apsaugoti grindis nuo braižymo ir sumažina triukšmą, kai perkelti jūsų baldai aplink kambarį.Nesijaudinkite apie tai kenkia jūsų brangių baldų ir kilimų.Pereiti: Pasta baldai sklandytuvas pagal kojų baldų, galite perkelti sunkiųjų baldai lengvai!Kilimų slankmačiai sunkiųjų baldai, daro namų valymo ir baldų paskirties vietą lengva!

spalva:Pilka

sku: m67140

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…