Naujas Maitinimo Lizdą DELL LATITUDE E5520 E5420 XW85C NDKK9 DC-IN Kabelis Įkrovimo Jungtis

0 Reitingai
€19.17 €22.82

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2.Prašome Palikti pranešimą man pasakyti, kuris gamintojas / power jums reikia, Jei reikia,Ar mes išsiųsti prekes atsitiktine,prašome suprasti.Ačiū.

1. Prašome dar kartą patikrinti savo dabartinę elementą pavaizduoto paveikslėlyje, nes jie gali būti skirtingų išvaizda, sraigtiniai išplanavimai ir pin jungtis.

Savybės:

3. Apšvietimas,ekranas ir kiti veiksniai gali sukelti SPALVOS ATSPALVIAI,prašome išsamią paveikslėlių ir teksto aprašymai nustatyti!

Sąlyga:Markės n ew ir aukštos kokybės.Suderinama modelis DELL LATITUDE E5520 E5420 XW85C NDKK9 Pastaba:

4 ·Mes turime daugiau elementų galima pasirinkti iš.Jei jūs ieškote punktas,arba, Jei jūs norite pirkti didelį kiekį produktų, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės rasti elementą, ir jums pasiūlyti geresnę kainą.

Atsiliepimų: 1.Mes vertiname jūsų atostogų 5 star/teigiamų atsiliepimų ir pridėti nuotraukas mums gavus jūsų elementą. 2.Jei jūsų prekė nebuvo atvyko ar nėra taip, kaip aprašyta,arba,kad daiktas neveikia,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašai, kaip įrodymai, ir susisiekite su manimi, prieš leaveing neigiamų atsiliepimų,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.Tiesiog duokite mums galimybę išspręsti problemą.

sku: m61659

Pakuotė No
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas NUMBEREIGHT
Tipas Lankstus Plokščias Kabelis
Modelio Numeris "DELL" 0XW85C 0NDKK9

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…