ETHEL ROLYN-Line Vestuvių Suknelė iki 2022 m. Elegantiškas O-Kaklo Duobute Organza Sluoksniuotos Rankovėmis Nuotakos Suknelės Raukiniai Derliaus Paplūdimio Nuotakos Suknelė

0 Reitingai
€308.54 €560.99

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dauguma vestuvių suknelės mūsų parduotuvėje gali būti pritaikyti spalvą.Jei norite tinkinti specialios spalvos vestuvinė suknelė, prašome pasirinkti spalvą numerį, kurį norite mums pasakyti prieš pateikdami užsakymą.

5.1 ·Privačios Užsakymą·

5.8 ·Išradingumas Priėmimo·

Duomenų J. kulno aukštis (batai, skirti nešioti dieną dėvėti šią suknelę) = ___ cm/inches

Prašome priemonė viskas 2-3 kartus būti tikras.

Duomenų G. Armscye= ___ cm/inches

3.Jei jis yra ne kokybės problema, mes atskaityti siuntimo paštu, kai mes grąžinsime jums.

-Prekė bus couriered iš Kinijos į jūsų adresą.Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją.

Duomenų F. Rankovės ilgis = ___ cm/inches

2.1: Standartinio Dydžio Diagramos

Duomenų H. Rankos Perimetras= ___ cm/inches

Daugelis patyrusių vestuvių suknelė dizaineriai mūsų komanda iš Honkongo.Dauguma vestuvių suknelės gali būti ir rankų darbo pagal jūsų reikalavimus.Mes esame įsipareigoję, kad kiekviena nuotaka vilkės unikalus vestuvių suknelė vesti mylimą, ir palikti saldus memorys vestuvių dieną.

Mes specializuojasi projektuojant ir gaminant aukščiausios rūšies vestuvių suknelė, kurios teikia OEM gamybos nemažai visame pasaulyje žinomų vestuvių prekės bendrovių,įskaitant vestuvių suknelė,vakarinę suknelę,promenadzie suknelės,kokteilių suknelės,šaliai, suknelės ir įvairių vestuvinės suknelės.Sveiki atvykę konsultuotis, diskutuoti.

5.Produktas negali Grąžinti: Dėvėti, Parfumuotas, Pakeista ar be originalios Prekės&Etikečių.

5.4 ·Gėlių Kompozicijų·

Kaina apima tik vestuvių suknelė,nėra jokių aksesuarų, tokių kaip pirštinės,skaros ir apatiniai sijonai ir t.t.Įtakos turi daugelis veiksnių,pvz., pjaustymo įgūdžius įvairių siuvėjai,fotografija apšvietimo,vaizdo kameros kampų,ir įvairių elektroninių ekranų,gali būti, kad nedidelis skirtumas tarp vestuvių suknelė jums gauti ir paveikslėlyje.Prašome leisti keli nežymus skirtumas ,kuris yra normalus reiškinys,Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

1. Jei jums rasti suknelę, kitokios spalvos ar matavimai, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos per 3 darbo dienas nuo gausite sijonas.Galite grįžti ir grąžinti pinigus ar pakeisti sijonas.

A:Taip,mes galime paprotys, kad suknelė, pagal jūsų nuotraukas.

Mes esame įmonė, kuri specializuojasi projektuojant ir gaminant aukštos klasės vestuvių suknelės.Mes teikiame OEM daugelis pasaulyje žinomų vestuvinės suknelės.Mūsų vestuvių suknelė yra pagaminta iš aukštos kokybės gamybos technologija ir medžiagų pagal aukštus garsus tarptautinės vestuvių suknelė bendrovė.

Mieli draugai, dėkojame jums, kad pasirinkote mūsų komandą, kad jūsų vestuvių suknelė jums.Mes kilę iš Suzhou tarptautinis vestuvių suknelė miestas, vienas iš didžiausių vestuvių suknelė pramonės bazių pasaulyje.

Mūsų parduotuvė suteikia nemokamą individualų paslaugų, kad jūsų vestuvių suknelė pagal jūsų kūno matavimo duomenis.

4: Aukštos Kokybės Medžiagų ·

Beveik visi produktai gali būti grąžintas, išskyrus užsakymą tie.Prašome laikyti suknelė naujas, su originalios etiketės ir etiketės.

Duomenų E. Aukštis (nuo viršaus iki grindų, be batų) = ___cm/inches

Duomenų D. Tuščiavidurio grindų (be batų) = ___cm/inches

6: Pristatymo Būdą

Profesionalios siuvimo technologijos yra labai svarbios, siekiant aukštos kokybės vestuvių suknelė.Mūsų komanda siuvimo specialistų poreikis 18 mėnesių profesinį išsilavinimą, gauti darbą.Profesionalios siuvimo įgūdžius, bus vaidinti svarbų vaidmenį priimant aukštos kokybės vestuvių suknelė jums.

Žinoma, taip pat galite siųsti mums kitos nuotraukos vestuvių suknelė norite tinkinti arba nuotraukas galite atsiųsti, būtų iš socialinės žiniasklaidos ar parduotuvę, ir mes suteiksime jums profesionalų ir protingą citatą po vertinimo.

Duomenų K. dieną savo vestuvių

Matavimai Turime

5.9 ·Verslo bendradarbiavimas·

-Klausimai 3: galiu pasirinktinis dydis?

Taikymo siuvinėjimo vestuvių suknelės reikia išskirtinį siuvinėjimo įgūdžių ir išsamių dizainas.Daugelis mūsų vestuvių suknelės puošia subtilus rankų darbo siuvinėjimas, modelis atgyja vestuvių suknelė.

Siuvimo, yra svarbiausias vestuvių struktūra.Ji nustato, temperamentu ir elegancija vestuvinę suknelę.Puikus pritaikyti gali atspindėti elegancija ir paprastumas ši vestuvinė suknelė per išskirtinį ir standartinės siuvimo.

Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų išsiųsto suknelė atgal!Mes jums grąžinti informacija.Jei jūs tiesiog norite suknelė adresas ant pakuotės, mes negali gauti ir grąžinti jums.

5.6 ·Puikūs Rankdarbių·

Mes teikiame pilną pritaikymas paslaugos, ir dauguma mūsų vestuvių suknelės nemokamai tinkinti dydžių ir spalvų.Mes galime padaryti puikus vestuvių suknelė jums, pagal jūsų kūno matavimo duomenis.Mes taip pat gali užsisakyti vestuvių suknelė jums, pagal jūsų poreikius, modifikuoti iškirptė, rankovės ilgis ir gale traukinio ilgis.Jeigu turite kokių nors reikalavimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes priimame masė užsakymą prekės vestuvių suknelė kompanija iš jav.Mes taip pat remti smulkųjį ir vidutinio dydžio vestuvinė suknelė boutique pardavėjų pritaikyti savo produktus iš mūsų įmonės.Jei jums reikia aptarti bendradarbiavimo su manimi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

sku: m60916

Žymos: vestuvinė suknelė

Senovinių Vestuvių Suknelė Nuotakos Suknelė
Siluetas A-LINE
Vestidos De Novia Bohemijos Vestuvinė Suknelė
Rekomenduojama Proga Vestuvių.Prom.Garsenybių.Vakaras.Šalis
Built-in Liemenėlė Taip
Mados Elementas derliaus
Rankovės Stilius Sluoksniuotos Rankovėmis
Talėja Fiziniai Veiksniai
vestido noiva nuotakos suknelė
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Apdaila Duobute, Mygtukas, RUFFLES, Pakopų
Gamyklos Adresas Jiangsu, Kinija
Nuotakos Suknelė vestido de novia
Atgal Dizainu Mygtukas
Spalva paveikslėlio spalvą.gali būti pritaikytos kitos spalvos
Kilmės Žemyninė Kinija
Dydis Standard.Plus Size Or Customized size
Vestuvių Suknelė Vestuvių Suknelės
vestuvių suknelės Chalatas De Mariage
Kilmės vieta SUDŽOU
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Tikrasis Vaizdai Taip
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Iškirpte O-Kaklo
Modelio Numeris ER21E015
Prekės Pavadinimas ETHEL ROLYN
Vestido De Noiva De Princesa Vestido De Noiva
Vestido De Noiva Chalatas De Mariee
Traukinys Koplyčia Traukinys
Vestuvinė Suknelė Turkija Plius Dydis Vestuvių Suknelė
Vestuvinė Suknelė Audinys Organza ir Tiulis
Nėščioms Moterims, Taip
Stilius modernus
CN Jiangsu

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…