Graži Kolekcija Plius Dydis Prom Dresses, Siūlanti Akį Traukiantis Aukštos Plyšiais ir Nuostabiu Mėtos žalumo Tiulio vakarinę Suknelę

0 Reitingai
€88.86 €134.64

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tikimės, kad dirbti su jumis!

3 .Patiklus Mokėjimo Sąlyginio Deponavimo Internete

2. jei norite, kad spalva pat, kaip paveikslėlyje, taip pat prašome palikti pranešimą pasakyti.

6. Jei norite atšaukti užsakymą : mes priimame, visa grąžinamoji išmoka per 24 valandas po to, kai užsakymo pateikimo; yra tik 50% dalinį grąžinti po to, kai jums pateikti užsakymo daugiau nei 24 valandas(50% yra išlaidos, mūsų medžiagą).

Mūsų klientų aptarnavimo komanda yra pasirengęs padėti visiems jūsų klausimus per 24 valandos po to, kai mes gauti savo elektroninio pašto adresą.

Pranešimas

Mokėjimo

4. Minimalus Užsakymo Kiekis

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Spalvų Schema

1. palikti pranešimą sąlygą: noriu užsakymą dydis ,spalva, kitų stilių; pasakyti mums tikslią datą, jums reikia suknelė; turi kitų poreikių suknelė informacija

4. Prieš užsakant, prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus.El. Mes atsakysime į jūsų klausimus per 24-48 valandas.arba Prašome naudoti TradeManager susisiekti su manimi.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Mūsų Paslaugos

3. Vestuvių suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( parodyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!

5 .Brazilijos draugais prašome atkreipti dėmesį:prašome palikti savo CPF dėl jūsų, kad, kai jūs pasirenkate greitai express, pavyzdžiui, AVS.muitinės reikia.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę

2 : OEM yra, Pirkėjų Etiketės Priimti

5.Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.Prašome sekti vertinimo instrukcijas, ir įvertinti save atidžiai.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Prašome palaikyti mūsų įmonė informacijos, kontaktų failą, patikrinkite mūsų interneto svetainėje, kai turite laiko, ar reikia naujus produktus, jūs rasite gražus suknelės, kurie yra talpinti savo rinkoje, taip pat.Taip pat atsiųsti mums elektroniniu paštu, jei jūs padaryti savo dizaino, mes galime padaryti pagal klientų reikalavimus.

1 .Profesionalus Vestuvių Suknelė Gamyba

Dydžių Lentelė

sku: m57683

Prekės Pavadinimas taroandeddo
Traukinys Valymo Traukinio
Siluetas A-LINE
Kilmės Žemyninė Kinija
Built-in Liemenėlė Taip
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Audinio Tipas Tiulis
Talėja Fiziniai Veiksniai
Elemento Tipas Prom Dresses
Tikrasis Vaizdai No
Medžiaga Poliesteris
Stilius Klasikinis
Proga Keltas
Amžius-tikslingai Visų amžiaus
CN Kinija
Iškirpte Brangioji
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Modelio Tipas JUOSTELĖS
Apdaila Appliques, Duobute, Puoštas, Nėriniai, Pakopų, Klostyti
Mados Elementas Iliuzija
Rankovės Stilius Nuo Peties

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…