5-Gabalas Medinis Skaitliukas Aukštis Valgomasis Rinkinys su Kamšalu Kėdės ir Sandėliavimo Stelažų, Valgomojo Stalas, Virtuvės Espresso/Balta

0 Reitingai
€721.40 €1 001.95

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Lentelė:72LBS Pirmininkas:77LBS

Techniniai duomenys:

Lentelė:59.4 LBS Pirmininkas:65.12 LBS

30 min.

Lentelė:44"L x 44"W x 7"H

Storis

Svoris Galia

Matmenys & Svoris:

Pratybos:50mm

4.[Aukščiausios Komforto]Mėgautis patobulintą krėslų patirties su tvirtos medienos, kėdės rinkinys, kuris yra sutvirtintas storio mediniai bėgiai ant atlošo.Patogiai sėdėti ant dirbtiniais odos minkštų pagalvėlių, kad yra minkšti nuo odos ir nekenkia aplinkai.Kiekviena kėdė funkcijų su 4 verpstės užtikrinti, padidėjęs kėdės stabilumo, o taip pat siūlo vietoje, kad paremtų savo kojas.

Apdaila

5.[Surinkimo ir Matmenys]Lengva nustatyti aiškias instrukcijas įtraukti.Stalo Matmenys: 40"Lx40"Wx35.7"H; Kėdės Matmenys: 17.5"Lx19.5"Wx39.2"H. Stalo svoris talpa: 330lbs; Apatinėje lentynoje, svoris, talpa: 75lbs.

Produkto Pavadinimas

Papildomų Priemonių Reikia

Kėdė:41"L x 20"W x 20"H

1 stalas+4 kėdės

rėmas—kaučiuko medžio rėmas—kaučiuko medžio

Valgomojo Komplektas 5

3.[Puikus Šeimos Naudokite]Šis valgomojo komplektą įeina stalas ir 4 atitikimo kėdės todėl funkcinis dar kompaktiška konstrukcija, kad galėtų patogiai tilptų jūsų patalpose, o visiškai pritaikyti savo šeimai.Sukurta su stilius ir praktiškumas omenyje, kad jūsų lentelės viršuje griozdai nemokamai su paslėpta apatinėje lentynoje, kur jūs galite podwijać toli žurnalai, įkrovikliai, dekoratyviniai krepšiai ir daugiau.

1. [Šiuolaikinio Stiliaus]Surinkti aplink stalą su šia paprasta modernus valgomasis rinkinys, sukurtas su aptakus siluetas, ir baigta šiltas graikinių riešutų laku.Įdomiai minimalus ir neutralus dizaino valgomojo komplektas bus sklandžiai pridėti, kad apdailos liesti, jūs buvote ieško.Akcentas medienos grūdų, kuriame išsamiai ir juodos odos krėslų kaklaraištis šį rinkinį kartu puikiai, gebantys komplimentus įvairių dizaino estetika jūsų valgomasis, virtuvės zona ar namų bistro.

Įtraukti Vienetų

Kėdė:17.5"L x 19.5"W x 39.2"H

Pakuočių Skaičius

Sėdynės Aukštis

Savybės:

Asamblėjos Reikia

Spalva

Produkto Svoris

2

Išsamiai Aspektas

Pratybos:330LBS Pirmininkas:250LBS/vnt.

Lentelė:40"L x 40"W x 35.7"H

2.[Pagaminti Kokybė]Šis valgomojo komplektas rėmas ir kojos pagaminti iš 100% premium gumos, medžio, siekiant užtikrinti ilgalaikį gyvenimą.Europos stalo ir paslėpti lentynomis-apačioje yra pagaminti iš storos medienos plokštes didesnio svorio talpa, o taip pat featuring atspari fanera, siekiant išvengti nusidėvėjimo ir erozija nuo kasdienio naudojimo.Stalo storis:2".Pagrindo gumos pagalvėlės pritvirtintas ant kojų, išlaikyti savo rinkinį, pusiausvyros ir taip padėti išsaugoti jūsų grindų.

Prašome kreiptis į atvaizdą.

PU odos

Lentyna:75LBS

kojos—fanera, kojos—faneros

Patyrusiam apdaila

Juoda+Sidabrinė

Taip

25"

Lentelė:top—MDF Kėdės:viršuje—PU odos

Pakuotės Matmenys

Minkštų Kėdė

Medžiaga

Bendras Matmuo

Sėdynės Medžiaga

Pakuotės Svoris

Elektrinis grąžtas arba Kryžminis atsuktuvas reikalingas

sku: m57485

Žymos: skaitliukas aukštis valgomasis rinkinys

Konkrečias Naudojimo Valgomojo Kambario Komplektas
Kilmės Žemyninė Kinija
Bendro Naudojimo Namų Baldai
Tipas Valgomojo Baldai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…