Naudojami DELL Latitude E5480 Nešiojamojo kompiuterio pagrindinę Plokštę Su i7-7600u 930MX 2GB DDR4 KN-0X0M92 X0M92 CDM70 LA-E082P 100% Testas

0 Reitingai
€222.08 €270.83

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.

5) garantija netaikoma prekių, kurios yra fiziškai pažeistas arba neįprastos operacijos (pavyzdžiui, piktnaudžiavimo ir netinkamo montavimo).

1) Visas daiktų, buvo išbandytas ir yra geros būklės, prieš išvežant.

Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių vertinimus.

Už DELL Latitude E5480 Nešiojamojo kompiuterio pagrindinę Plokštę Su i7-7600u 930MX 2GB DDR4 KN-0X0M92 X0M92 CDM70 LA-E082P 100% Testas

6)Jei pirkėjas nusipirkti netinkamą produktą, jį mokės visi, krovinių, ir mokėti 15% mokestį už paslaugą.

3)suteiksime jums veiksmingą sekimo numerį.

Produkto pakuotės nuotrauką

Grąžinimas ir garantijos

2) Jei gavote neteisingą ar nekokybiška prekė, prašome susisiekti su mumis dėl pakeitimo arba grąžinti po produkto gavimo.

Jei turite kokių nors problemų ar klausimų apie mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą komentarą.Pasitiki mumis, Atitinkantis visus jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, mes visada pasiruošę suteikti jums geriausią aptarnavimą.

2) prekės yra siunčiamos užsakymą adresą.Prašome įsitikinkite, kad jums palikti visus gavėjas informacija (adresas, vardas, pavardė ir kontaktinis telefono numeris) teisingai.

1) prekių kainos ar krovinių vežimo neapima importo muitais ar kitais mokesčiais.Jei turite klausimų, kreipkitės į vietos papročius, prieš užsakant.Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, laivybos deklaracijų, prašome mums pranešti.

Atsiliepimai

Apie Laivybos ir mokesčiai

Produktų nuotraukos

Bandymų plokštę

4)Jei norite, greitas pristatymas užsakymą, prašome pasirinkti DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.

4) Mes teikiame tris mėnesius išlaikymo.Nekokybiškų daiktų per garantijos terminą, gali būti grąžinamos.Pirkėjas apmoka krovinių.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Mes pataisys arba pakeis juos kaip galima greičiau.

3) Dėl bet kokių asmeninių priežasčių (ne pardavėjo klaidos) grįžti grąžinti, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų.Grąžintos prekės turi likti originalios būklės ir grąžinimas prekių išlaidas turėtų padengti pirkėjas.Gavusi grįžo daiktai, grąžinamoji išmoka bus padaryta.Pirkėjas yra atsakingas už žalą ir nuostolius, per mokestinį laikotarpį.Jei produktas yra pažeistas grįžti, pirkėjas negalės gauti visą kompensaciją.

sku: m54276

Žymos: nešiojamas plokštė

Kilmės Žemyninė Kinija
Numeris KN-0X0M92
Garantija 60 dienų
Vaizdo Plokštės Tipas Ne Integruotas
Modelio Numeris E5480
Su CPU Taip
Suderinamos Prekės Dell
Lustų rinkinys HM87
Atminties Tipas DDR4
Visą išbandyti Taip
Prekės Pavadinimas MLLSE
Chipset Gamintojas "Intel"

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…