Realios Nuotraukos Prancūzų Stiliaus Spagečiai Dirželiai Vestuvių Suknelė Vestuvių Suknelė Vakare Prom Šalis Suknelės Moterims Užsakymą 2023

2 Reitingai
€84.02 €107.71

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

4.Siekiant slove savo problemą kuo greičiau,susisiekite su mumis pirmą, ir pasakykite mums savo sugrįžimo sezoną.

100% Realių Nuotraukų-FWM

5.Po to, kai mes gavome savo grįžta sklypas info ir sekimo Nėra.mes grąžinsime jūsų pinigus į savo sąskaitą per 3-10 darbo dienų.

Jei jums reikia pagal užsakymą suknelė, prašome susisiekti su mumis, mes jums suteiks duomenis, kuriuos reikia išmatuoti ir taip pat matavimo instrukcija.

GEROS DIENOS!

4.Jei jums reikia, kad ši suknelė labai skubiai, prašome nedvejodami pasirinko Mendtaisykla.lt standartinis pristatymas arba bet koks kitas nemokamas pristatymas metodas ,kuris tuos siuntimo greitis yra lėtas, mes rekomenduojame jums susisiekti su mumis dėl datos suknelė naudojimo ,mes pasakyti, yo, jei gali rinktis kita greitas pristatymas metodai.

1.Mes (FANWEIMEI) yra gamykloje mieste Sudžou Kinijos, mes galime procesą priėmimo ir pristatymas labai greitas.Standartinio dydžio paprastai reikia 3-10days.Pagal užsakymą pagaminti reikia 10-15days.

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD cscreen, spalvų skirtumas negali būti vengiama, todėl mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus excetly pat, kaip nuotraukas matėte, prašome suprasti.Jei esate labai labai griežtos spalvos, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums užsakymą.Ačiū.

Dydis Lentelė

Mes atsisakys grąžinti pinigus, jei u nepadeda patvirtinimo muitinės.Taigi, prašome perskaityti atidžiai politikos PATVIRTINIMO žemiau.Ačiū.

2.Galite grįžti arba mainų bet unworn,unwashed,nepakeistas,nepažeistos elementus originalioje pakuotėje, įskaitant savo įsakymu Nr.

7.Dėl pirkėjo atsisakymo mokėti muitų, kad su paketu, grąžinami nebus grąžinami.Pirkėjas gali susisiekti su mumis, dar kartą siųsti produkto ir mokėti pristatymo mokestį.

!!!Už individualų dydį, mes dont priimti grąžinti pinigus.

Apie mus

Klientas turi skaityti pirmąją:

GRĄŽINIMO POLITIKA

3.Pasirinko dydis yra svarbiausias dalykas.Prašome įsitikinkite, kad griežtai pagal mūsų dydžio diagramos, ypač modelių su užtrauktuku ant suknelę atgal.

Iš esmės visos stiliaus nuotraukos iš Interneto.Mes negalime garantuoti, kad jie gali būti 100% tos pačios(išskyrus elementus su mėginio nuotraukos), tačiau mes stengiamės pagerinti panašumo.Taip pat ir kaina yra tiesiogiai proporcinga kokybei todėl mes tikimės, kad jums gali būti patenkintas kokybę pagal kainą.

3.Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

1.Jūs turite 5 dienas nuspręsti, jei prekės yra dešinėje jums po to, kai gavo juos.

6.Mes labai atsiprašome, jei gavote prekę, kuri yra ne tai, ką iš tikrųjų galite užsisakyti ar ne tas pats, kaip nuotraukose arba aprašymo-sako tinklalapiuose.

2.Mes priimame daug REALIŲ NUOTRAUKŲ, kad dauguma mūsų modeliai ir toliau bus atnaujinti REALIOS FOTO ant puslapiai, kurie padės jums tikėti tuo, KĄ JŪS MATOTE, KĄ JŪS GAUNATE.

sku: m53993

Žymos: vestuvinė suknelė

Iškirpte Brangioji
Elemento Tipas Vakarinės suknelės
Audinio Tipas SATIN
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Rankovės Stilius Spageti Dirželis
Medžiaga Poliesteris
Built-in Liemenėlė Taip
Talėja Fiziniai Veiksniai
CN Jiangsu
Siluetas Trimitas / Mermaid
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Stilius Pastrol
Proga Keltas
Amžius-tikslingai Visų amžiaus
Kilmės Žemyninė Kinija
Tikrasis Vaizdai Taip
Traukinys Nėra
Modelio Tipas mono
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Mados Elementas paprastas
Modelio Numeris 14716
Apdaila Klostyti

Klientų Q & A

avatar

Spalvos ir suknelė pati yra sooo spalvingas, bet nebuvau tikintis, kad ji būtų taip ilgai

avatar

Ši suknelė buvo puikus! Tai buvo viskas, kad aš paprašiau ir būtų 10/10 rekomenduoju!! :)

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…