ALEKSAS NOVIAS-Line Satininiu Vestuvių Suknelė 2023 Bžūp Rankovėmis Šlaunies Padalinta High-end Stebėjimo Prašmatnus Vestuvių Suknelė Vestidos Novias De Saten

0 Reitingai
€290.80 €581.60

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2. Jei yra akivaizdu, kokybės problema su suknele, pavyzdžiui, didelio purvo, susmulkintos arba defektų paviršius, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos per 3 darbo dienas nuo gausite sijonas.Galite grįžti ir grąžinti pinigus ar pakeisti sijonas.

Daugelis mūsų vestuvių suknelės pasiuvo su duobute mūsų profesionalių siuvėjų kelias dienas,pateikiant jums su tobula elegancija ir klasikinis dizainas.

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

6: Pristatymo Būdą

5.4 •Gėlių Kompozicijų•

Jei žinote, kad jūsų kūno dydžio, labai gerai ir tai nėra patogu, iš naujo įvertinti savo kūną, jūs galite pasirinkti, kad jūsų vestuvių suknelė pagal standartinio dydžio.Prašome patikrinti, ar išsamius duomenis ir pateikti užsakymą dydis arčiausiai jūsų kūno dydžio duomenis.Jei jums pasirinkti bet kokio dydžio parametrus, kurie gerokai skiriasi nuo savo figūra, prašome susisiekti su mumis laiku.

5.5 •Puikius Siuvimo Įgūdžius•

Daugelis mūsų vestuvių suknelės pasiuvo su duobute mūsų profesionalių siuvėjų kelias dienas,pateikiant jums su tobula elegancija ir klasikinis dizainas.

- 4 klausimus:Kaip ilgai aš galiu gauti mano suknelė?

Jūs neturite rasti profesionalių pritaikyti priemonė tai už jus.Kreipkitės į savo šeimos ar draugų, kad padėtų jums su matavimas.Prašome priemonės 3 kartus kruopščiai pagal nuotraukas ir reikalavimus, mes išsiųsti gauti tikslūs matavimo duomenimis ir atsiųsti jį man,Mes bus padaryti jūsų vestuvių suknelė pagal pateiktus duomenis jums

-Klausimai 3: galiu pasirinktinis dydis?

Duomenų C. Klubų apimtis = ___ cm/inches?

Šiltas Greitai

4: Aukštos Kokybės Medžiagų •

Dauguma vestuvių suknelės mūsų parduotuvėje gali būti pritaikyti spalvą.Jei norite tinkinti specialios spalvos vestuvinė suknelė, prašome pasirinkti spalvą numerį, kurį norite mums pasakyti prieš pateikdami užsakymą.

1. Jei jums rasti suknelę, kitokios spalvos ar matavimai, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos per 3 darbo dienas nuo gausite sijonas.Galite grįžti ir grąžinti pinigus ar pakeisti sijonas.

Mes specializuojasi projektuojant ir gaminant aukščiausios rūšies vestuvių suknelė, kurios teikia OEM gamybos nemažai visame pasaulyje žinomų vestuvių prekės bendrovių,įskaitant vestuvių suknelė,vakarinę suknelę,promenadzie suknelės,kokteilių suknelės,šaliai, suknelės ir įvairių vestuvinės suknelės.Sveiki atvykę konsultuotis, diskutuoti.

A:Tai trunka apie 10-20 dienų, projektavimas ir gamyba, ir nuo 7 iki 10 dienų, iki transporto.

4.Produktas turi būti unworn ir pradinę būklę, net ir po to, bandė tinka ir dydis.

2.1: Standartinio Dydžio Diagramos•

-Klausimai 5:Ką daryti, jei thers yra kažkas negerai su suknele?

-Daiktai bus išsiųsti UPS, FedEx, TNT, DHL, EMS,Kinija Paštu ir t. t Laivybos laikas: 4-10 dienų, TNT, UPS, FedEx, DHL -Prekė bus couriered iš Kinijos į jūsų adresą.Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją. -Prieš siunta, mes bus padaryti nuodugnų tyrimą, bandė būti jokių problemų.Tačiau, jei jūs gaunate prekes problemų, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums tinkamai sprendžiamos.

A:Taip,mes galime paprotys, kad suknelė, pagal jūsų nuotraukas.

A:Taip,mes galime pasirinktinis dydis jums laisvai.

Duomenų B. Liemens apimtis = ___ cm/inches?

Taikymo siuvinėjimo vestuvių suknelės reikia išskirtinį siuvinėjimo įgūdžių ir išsamių dizainas.Daugelis mūsų vestuvių suknelės puošia subtilus rankų darbo siuvinėjimas, modelis atgyja vestuvių suknelė.

Gėlių kompozicijų yra svarbi vestuvių apdailos procesas, kuris reikalauja, viena iš gražiausių procesus, kartu su jautrumo ir racionalumo.Reikia, kad vadovas, darbuotojai privalo būti moteris, turi didesnes estetinių gebėjimų ir kūrybiškumo, ir turi tam tikrą meninį išsilavinimą.

5.1 •Privačios Užsakymą•

5.6 •Išradingumas Priėmimo•

Šiltas Patarimai :

Duomenų J. kulno aukštis (batai, skirti nešioti dieną dėvėti šią suknelę) = ___ cm/inches

Mes esame įmonė, kuri specializuojasi projektuojant ir gaminant aukštos klasės vestuvių suknelės.Mes teikiame OEM daugelis pasaulyje žinomų vestuvinės suknelės.Mūsų vestuvių suknelė yra pagaminta iš aukštos kokybės gamybos technologija ir medžiagų pagal aukštus garsus tarptautinės vestuvių suknelė bendrovė.Mes priimame masė užsakymą prekės vestuvių suknelė kompanija iš jav.Mes taip pat remti smulkųjį ir vidutinio dydžio vestuvinė suknelė boutique pardavėjų pritaikyti savo produktus iš mūsų įmonės.Jei jums reikia aptarti bendradarbiavimo su manimi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Duomenys A, B, C, D, E, F duomenis, mes turime gauti.Duomenys, G, H, I ir J, galite padėti mums padaryti daugiau, puikus vestuvių suknelė jums.Prašome suteikti man labiausiai tikslūs ir išsamūs duomenys, kiek įmanoma.

Mes kviečiame kiekvieną nuoširdus klientų,nesvarbu, ar teiraujatės arba pirkimo!Jei turite kokių klausimų ar susidomėjote mūsų aprangos parduotuvė ir Vestuviniai Aksesuarai,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Mieli draugai, dėkojame jums, kad pasirinkote mūsų komandą, kad jūsų vestuvių suknelė jums.Mes kilę iš Suzhou tarptautinis vestuvių suknelė miestas, vienas iš didžiausių vestuvių suknelė pramonės bazių pasaulyje.

sku: m51535

Prekės Pavadinimas ALEKSAS NOVIAS
Vestido De Noiva De Princesa Nuotakos Suknelė
satino vestuvinė suknelė Pigūs Vestuvių Suknelės
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Stilius paprastas
Vestido De Noiva Chalatas De Mariee
Gamyklos Adresas Jiangsu, Kinija
Mados Elementas paprastas
Modelio Numeris AN21I035
Senovinių Vestuvių Suknelė Vestuvių Suknelė
Kilmės Žemyninė Kinija
Paplūdimys Vestuvių Suknelė Plius Dydis Vestuvių Suknelė
CN Jiangsu
Rekomenduojama Proga Vestuvių.Prom.Garsenybių.Vakaras.Šalis
Vestuvinė Suknelė Audinys SATIN
Spalva paveikslėlio spalvą.gali būti pritaikytos kitos spalvos
Rankovės Stilius Bžūp Rankovėmis
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Dydis Standard.Plus Size Or Customized size
Siluetas Kamuolys Suknelė
Traukinys Teismas Traukinys
Iškirpte Brangioji
Vestidos De Novia vestido noiva
Tikrasis Vaizdai Taip
Atgal Dizainu užtrauktukas
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Talėja Fiziniai Veiksniai
Apdaila Puoštas, Klostyti
Built-in Liemenėlė Taip
Chalatas De Mariage Princesė Vestuvių Suknelė
Nėščioms Moterims, Taip

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…