20PCS Dujų Gali Angos Dangtelis 2.59 colių*5/16inch Kuro Dujų Gali Išlieti Pakeitimo Bžūp Geltona PE Dujų Bako Angos Dangtelis

0 Reitingai
€15.45 €38.64

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Prijunkite skersmuo: 5/16inch (8mm)

Medžiaga: PE

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Pecifications:

*Modifikuoti šiuos nepatogu dujų skardinės su ventiliatoriumi bžūp įdėkite tinkamai veiktų ir išvengti išsiliejimo dėl savo vejapjovę.

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

*Dujų gali angos dangtelio komplektas, tinka bet kokiam 3 vas/5 gal ne liejo plastiko kuro/dujų skardinės, teikti versmės ir leidžiantis greitai ir sklandžiai dujų srautą.

20PCS Bžūp

Spalva: geltona

*Gręžimo skylę į gali, arba naudoti žingsnis grąžtas su 18 normalus grąžtas kaip bandomieji gręžimo ir gręžimo žingsnis tiek, kad pusę colio skyle.

Savybės:

*Jei skylė dujų bako angos dangtelis yra pragręžtas šiek tiek didesnis, naudokite sandarinimo/silicio išorinės ratlankio angos dangtelis įterpti.Jis turi būti saugiai pritvirtintas prie dujų bakas suteikti gerą nepralaidžiose antspaudas.

Ilgis: 2.59 colių (66mm)

Pakuotė:

Pastaba:

*Dujų bako angos dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės PE plastiko, užtikrinant, patvarumas ir ilgaamžiškumas.Nereikia replės atidaryti, kai dujų gali yra išsiurbtas ir ne popping, kai gali yra suslėgtas arba.

sku: m50524

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas MACE PLIUS
Modelio Numeris 8mm

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…