USB 3.0 prailginimo Laido 30FT-100FT 10VNT Suderinamas su " Samsung Galaxy S5, Pastaba 3 Pastaba Pro 12.2, WD Vakarų Skaitmenų

0 Reitingai
€504.90

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Atnaujinti jungtis: Šis USB prailginimo kabelis yra pagamintas iš kelių sluoksnių ekranavimas, kuri sumažina trikdžius, yra atsparus korozijai ir veiksmingai prailgina tarnavimo kabelis.

Aukštos klasės: Ekranavimas apsaugo nuo triukšmo, elektromagnetinių ir radijo DAŽNIŲ signalus, stebi signalus, aišku, turi mažiau pralaidumo nuostolių, ir suteikia didesnį našumą.

Išskleisti ir apsaugoti savo prietaisą: Į YOTETION USB 3.0 prailginimo laido prailgina jūsų prietaiso būtų labiau patogi vieta prijungti kitą USB įrenginį.Kita vertus, mažinant įterpimo ir šalinimo laiką, USB originalus prietaisas yra puikiai apsaugotas.

Apie šią prekę

Ilgaamžiškumas ir Patikimas: su nikeliu, jungtys, sustiprinti bendrą, ir aliuminio lydinio atveju, tai USB prailginimo Kabelis suteikia stipresnę apsaugą.Taip pat pagamintos su kelių sluoksnių ekranavimas, siekiant sumažinti trikdžius, atsparus korozijai, efektyviai prailginti kabelį tarnavimo laiką.

Aukštos kokybės aptarnavimo apsaugos: Mes teikiame nemokamai pakeisti prekes per vienerius metus nuo kokybės problemų, turite klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo

sku: m48211

Pakuotė Taip
Tipas USB Adapteris
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…