Hardtop Stogo Šalinimo Jungiklis Rankenos Aliuminio Skydelis Spyna Užraktas Ford Bronco 2021 2022 Priedai 9PCS Raudona

0 Reitingai
€76.19 €105.82

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

[ĮMONTUOTI]- Tai Laisvės Top Spynos tinka 2021 2022 Ford Bronco 4 Durų Hardtop Stogo (netelpa Bronco Sportas, 2 durų ir 4 durų minkštas viršuje).

[PAREIGOS]- Puikiai pakeičia juodo plastiko dalys, transporto priemonės, suderinamos su " Ford Bronco hardtop stogo, gerokai atnaujinimas ir stogo poveikį.Į hardtop sagties dydis yra toks pats kaip , neturi įtakos montavimas kiti stogo priedai.

Pakuotės Turinys:

Medžiaga:aliuminio lydinys

9x Šalinimo Jungiklis Rankenos

[EASY INSTALLATION]- Tai bronco viršuje stogo spynos įdiegia su varžtais.Lengva įdiegti ir pašalinti be jokios žalos jūsų automobiliui.1 žingsnis. Pašalinti gamintojo spynų; 2 Žingsnis. Įdiegti mūsų Hardtop Užraktas.Tai puikus efektas, naujinius savo bronco stogo.

[AUKŠČIAUSIOS MEDŽIAGA]- laisvės skydelis skląsčiai yra pagaminti iš aukštos kokybės meistriškai Aliuminio, tvirtas ir patvarus, neblunka, paviršius yra anodavimas su meno ir sklandžiai, anti-rust.Jis gali ne tik apsaugoti jūsų bronco stogo saugos, bet taip pat padaryti savo stogo išvaizdą, aukštos kokybės ir gražus.

Spalva:raudona

sku: m473573

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…